• MissMa­nic
  Äldre 11 apr 09:38
  110314 visningar
  792 svar
  792
  110314

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni börjat köpa något än eller hur gör ni? Vad ligger er budget på och det roliga, har ni bestämt var ni ska åka på smekmånad?

  Vi har kommit ganska långt, alla som ska bjudas är färdiga, vittnen är klara, min klänning är inte inköpt men ska köpas så snart som möjligt, men jag köper skorna först då affären byter skomodeller rätt ofta så vill jag vara säker på att jag kommer få den modell jag vill ha.
  Brudbuketten kommer vara vit/rosa liljor med 2 vita rosor och lite grönt i.

  Så med tanke på hur långt vi kommit så skulle vi kunnat gifta oss nu i maj om det inte vore för pengarna. Vi har satt en maxbudget på 10.000 då vår ekonomi är rätt stram och vi kommer ha ett typ knytis eller vad man ska kalla det, alternativt beställa från catering men att gästarna får betala för maten själva.

  Bröllopet blir borgerligt och kommer troligtvis att ske på Borås arena då vi båda är hängivna Elfsborgssupportrar så vårat färgtema vad gäller dukning och tårta kommer att gå i gul/svart! 

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-11 09:40
  Jo jag glömde, smekmånaden blir en weekend till Prag eller Wien

 • Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014
 • amerik­a
  Äldre 24 sep 18:55
  xanthine skrev 2013-09-23 12:01:15 följande:
  Jag har mest varit aktiv i gruppen för dom som gifter sig i Västmanland 2014. Men eftersom vi gifter oss i maj så hoppar jag på här också
  Välkommen!!
  24 maj 2014
 • amerik­a
  Äldre 24 sep 18:55
  gaylordemo skrev 2013-09-23 20:57:14 följande:
  Hej! 
  Jag och min Daniel gifter oss 24 maj nästa år i näsåker.
  Vi är fortfarande på planeringsstadiet i det mesta, så jag beundrar er som kommit så långt redan!
  Välkommen till tråden!
  24 maj 2014
 • amerik­a
  Äldre 24 sep 18:56
  xMariax skrev 2013-09-18 14:46:08 följande:
  Idag har jag äntligen hämtat ut mina skor från Zalando! Älskar dem!!! Har aldrig hittat pumps som jag kan ha pga att jag har stora och breda fötter, men dessa satt bra! (Ursäkta skräpet i bakgrunden)
  Väldigt snygga skor!! Precis sådana jag letar efter, fast i lila.... Hoppas de är bekväma oxå Tungan ute
  24 maj 2014
 • xMaria­x
  Äldre 24 sep 19:12
  amerika skrev 2013-09-24 18:56:56 följande:
  Väldigt snygga skor!! Precis sådana jag letar efter, fast i lila.... Hoppas de är bekväma oxå Tungan ute
  24 maj 2014
  De är jättebekväma! De finns i lila också, men om jag inte minns helt fel så ville du väl ha ljuslila? Lite mer lavendel? De skorna finns i mörkt lila..Obestämd
  24 Maj 2014
 • xMaria­x
  Äldre 24 sep 19:19
  amerika skrev 2013-09-24 18:54:22 följande:
  Hej brudar!
  Jag har varit borta från bröllopssnacket ett litet tag, det händer så otroligt mycket annat i mitt liv just nu...

  - Jag har varit 9 dagar i Montenegro med min älskade fästman och hälsat på hans familj och hela tjocka släkten. Vilken fantastisk resa, på flera plan, såväl själsligt, som med hjärtat och på vägarna Solig  Hjärta 

  - Och fästmannens papper från Migrationsverket verkar bli klara nu så han kan flytta hit på riktigt och vi kan vara en familj. Men fy fan rent ut sagt, vilken byråkrati!!
  - Sen ska jag sälja mitt lilla radhus och vi ska flytta till drömlägenheten inne i stan Glad Så nu är det fullt upp med städning, piff och stajling, kära nån, vilket jobb!

  - På jobbet är det mest skräp, så det behöver vi inte prata om.... Pulsen går i 180 men det blir väl bättre nån gång... kanske, annars får jag seriöst överväga att byta jobb.

  Men på en hedrande femteplats i rangordningen, kommer bröllopsplanerandet. Det har inte hänt nånting mer förutom det som redan var klart men jag håller fast vid planeringen. Vi pratade om det så sent som förra veckan när jag var hos honom och vi är fortfarande helt överens om att vi vill ha det enkelt men festligt. Han är lite rädd att det ska bli "lamt" (i hans kultur hyr man en festvåning på ett hotell för 300 personer och allt är överdådigt) med 60 pers i en bygdegård m hemlagad buffé... Men jag vet att jag är en hejare på att fixa fest och min mamma likaså, men det har inte han upplevt riktigt, så han vet inte det. Han har två önskemål som han inte vill rucka på: han vill åka limousine och han vill ha en riktig bröllopstårta i flera våningar. Nema problema - det fixar vi! Flört
  24 maj 2014
  Oj vad mysigt det låter som ni haft det!! Här har det inte heller blivit så mycket bröllopssnack..

  Jag och sambon fick någon knäpp ett ag och pratade om att börja försöka skaffa syskon till sonen och skjuta upp bröllopet, men efter mycket om och men kom vi fram till att vi inte är helt redo än. Efter bröllopet får vi se hur det blir med det.
  Vi ska renovera hela lägenheten också och göra fint. Sitter och planerar för fullt. Sonen har fått vårat sovrum och vi har tagit hans lilla rum, barn behöver ju lite mer plats för lek och skoj än vi vuxna som ändå bara sover där. Han är jättestolt! Jag planerar att måla hans rum, men vet inte i vilket tema ännu..  
  24 Maj 2014
 • amerik­a
  Äldre 24 sep 19:49
  xMariax: om jag fick precis som jag ville så önskar jag mer åt lavendel, ja, vilket minne du har!! Men mer mörklila verkar vara lättare att få tag på så vi får se...
  Skaffa barn är svårt att veta när det är "rätt" läge. Tänk om det inte går på första försöket och så har man väntat så länge på att "rätt läge" ska infinna sig... Det är ju ändå lite av en lyckträff. Men din son är ju inte så gammal än så det kan vara skönt att få njuta av honom innan han ska bli storebror!
  Låter mysigt att få fixat hemma! Det är alltid jobbmed att renovera eller greja i hemmet, men så kul när det blir klart!
  24 maj 2014
 • Äldre 24 sep 20:46

  Vi har försökt få barn ett tag nu och det vore väl lite "typiskt" om det skulle lyckas just denna månaden som jag anser vara sista månaden då vi får flytta bröllopet om det blev en bebis. Om det inte gått denna månaden heller så spikar vi 31 maj.

  amerika - så gott med semester! Ibland behöver man bara en paus för att andas. Vi åker också snart iväg.

  Jag är så glad för klänningen jag hittat! Så fort vi kommer hem från semestern ska jag beställa den

 • Äldre 25 sep 06:28
  xanthine skrev 2013-09-23 12:01:15 följande:
  Jag har mest varit aktiv i gruppen för dom som gifter sig i Västmanland 2014. Men eftersom vi gifter oss i maj så hoppar jag på här också

  Välkommen!


  gaylordemo: Välkommen!


  amerika: Härligt me datt åka ner och träffa fästmannen och ha semester. Lät verkligen mysigt och skönt att allt annat flyter på förutom jobbet ;) Samma med mitt jobb. Jobbar inom förskola och där är det inte många lugna stunder, men samtidigt oftast underbart härligt med liv och rörelse! :)


  xMariax: Hur gammal är din son? Vi planerade ett syskon till vår dotter när hon var runt 1 ½ och blev gravida på andra försöket. Så det skiljer 2 år 3 mån. Det var lite tufft när de var små, men nu går det bättre och de är mer överrens :) Man ska känna sig redo för det är en helt annan omställning med två istället för ett barn.

 • xMaria­x
  Äldre 25 sep 07:51

  Nej vad ledsen jag blir!! Skrev ett långt meddelende i ca 10 min, men det försvann!Rynkar på näsan Sammanfattar;

  Sonen fyller 2 i december och jag och sambon är 20 och 21 år, sonen blev till på första ''försöket'' så jag oroar mig inte att det kan ta lång tid. Vi har allt till vår fördel.
  Jag vet inte hur vi tänkte när vi ville börja försöka, detta är nog sämsta möjliga tillfälle..
  Vi gifter oss om 8 månader, lägenheten MÅSTE renoveras (ungdomslägenhet, hyresvärden bryr sig inte om att fixa tex fuktskadade skåpluckor eller trasiga sovrumsdörrar. Så vi tar oss friheten att fixa precis som vi vill själva), sambon har precis fått nytt jobb, jag vet inte vad jag vill göra när föräldraledigheten tar slut i april och jag har nyligen tagit mig ur en lång depression. Jag skulle INTE orka gå upp med sonen OCH en bebis just nu.. Vi tänkte väl lite för mycket med hjärtat. Många i vår omgivning är gravida nu så man blir ju lite sugen..  


  24 Maj 2014
 • Äldre 26 sep 10:14

  Så, nu sitter jag för ovanlighetens skull vid datorn och kan lägga upp bilder. Hoppas det är ok med en liten bildbomb :)

  Först kommer mina prototyper på STD och inbjudan. Vi har köpt en stämpel med våra namn och datumet som vi kommer att stämpla på framsidan av inbjudan i silver, och på alla andra trycksaker (förutom STD som är för små)
  Här är jag i min klänning, ber om ursäkt för den dåliga bilden!


  Klänningen på modellen, ville visa bak också då den är lite V formad där.   
  24 Maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014
Logga in
Bli medlem