• MissMa­nic
    Äldre 11 Apr 09:38
    152185 visningar
    792 svar
    792
    152185

    Vi som gifter oss i Maj 2014

    Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni börjat köpa något än eller hur gör ni? Vad ligger er budget på och det roliga, har ni bestämt var ni ska åka på smekmånad?

    Vi har kommit ganska långt, alla som ska bjudas är färdiga, vittnen är klara, min klänning är inte inköpt men ska köpas så snart som möjligt, men jag köper skorna först då affären byter skomodeller rätt ofta så vill jag vara säker på att jag kommer få den modell jag vill ha.
    Brudbuketten kommer vara vit/rosa liljor med 2 vita rosor och lite grönt i.

    Så med tanke på hur långt vi kommit så skulle vi kunnat gifta oss nu i maj om det inte vore för pengarna. Vi har satt en maxbudget på 10.000 då vår ekonomi är rätt stram och vi kommer ha ett typ knytis eller vad man ska kalla det, alternativt beställa från catering men att gästarna får betala för maten själva.

    Bröllopet blir borgerligt och kommer troligtvis att ske på Borås arena då vi båda är hängivna Elfsborgssupportrar så vårat färgtema vad gäller dukning och tårta kommer att gå i gul/svart! 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-11 09:40
    Jo jag glömde, smekmånaden blir en weekend till Prag eller Wien

  • Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014
  • Äldre 22 Sep 19:09

    Jättefin! Jag köpte min på ramona design, de var väldigt gulliga. Jag får inte länken till tärnklänningen att fungera, du vill inte prova att lägga upp den igen?


    24 Maj 2014
  • Äldre 22 Sep 20:00

    Jag kommer inte köpa från Ramona eftersom jag inte bor i Göteborg Men jag kommer låta en kinesisk sömmerska sy upp en som liknar denna klänningen för en bråkdel av priset... Där jag provade den ville de ha 8700 kr, de jag ska köpa från tar 1500 kr och då får jag göra en del ändringar som jag önskar (vill tex inte ha släpet). Här är nog en bättre länk på tärnklänningen www.zalando.se/mint-berry-skjortklaenning-groent-m3221c0c1-601.html

  • Äldre 22 Sep 21:07

    Väldigt bra att det finns alternativ till dyra klänningar! Söt tärnklänning också :) Ingen ide att jag gör radbrytning när det ändå inte kommer med. Hoppas ni kan bortse från det!


    24 Maj 2014
  • Äldre 22 Sep 23:01

    Lugnt, det är samma här... Dåligt att de inte ordnat så man kan skriva bra från mobil/surfplatta.

  • xMaria­x
    Äldre 23 Sep 11:02

    Zalando har riktigt bra grejer faktiskt..
    Vad skönt att du hittat klänningen så mycket billigare Caledonia 


    24 Maj 2014
  • Äldre 23 Sep 12:01

    Jag har mest varit aktiv i gruppen för dom som gifter sig i Västmanland 2014. Men eftersom vi gifter oss i maj så hoppar jag på här också

  • Äldre 23 Sep 20:51

    Yeeej, äntligen har jag hittat en bra sida för tärnklänningarna! Daisy bridal house på etsy.


    24 Maj 2014
  • Äldre 23 Sep 20:57

    Hej! 
    Jag och min Daniel gifter oss 24 maj nästa år i näsåker.
    Vi är fortfarande på planeringsstadiet i det mesta, så jag beundrar er som kommit så långt redan!
     

  • amerik­a
    Äldre 24 Sep 18:54

    Hej brudar!
    Jag har varit borta från bröllopssnacket ett litet tag, det händer så otroligt mycket annat i mitt liv just nu...

    - Jag har varit 9 dagar i Montenegro med min älskade fästman och hälsat på hans familj och hela tjocka släkten. Vilken fantastisk resa, på flera plan, såväl själsligt, som med hjärtat och på vägarna Solig  Hjärta 

    - Och fästmannens papper från Migrationsverket verkar bli klara nu så han kan flytta hit på riktigt och vi kan vara en familj. Men fy fan rent ut sagt, vilken byråkrati!!
    - Sen ska jag sälja mitt lilla radhus och vi ska flytta till drömlägenheten inne i stan Glad Så nu är det fullt upp med städning, piff och stajling, kära nån, vilket jobb!

    - På jobbet är det mest skräp, så det behöver vi inte prata om.... Pulsen går i 180 men det blir väl bättre nån gång... kanske, annars får jag seriöst överväga att byta jobb.

    Men på en hedrande femteplats i rangordningen, kommer bröllopsplanerandet. Det har inte hänt nånting mer förutom det som redan var klart men jag håller fast vid planeringen. Vi pratade om det så sent som förra veckan när jag var hos honom och vi är fortfarande helt överens om att vi vill ha det enkelt men festligt. Han är lite rädd att det ska bli "lamt" (i hans kultur hyr man en festvåning på ett hotell för 300 personer och allt är överdådigt) med 60 pers i en bygdegård m hemlagad buffé... Men jag vet att jag är en hejare på att fixa fest och min mamma likaså, men det har inte han upplevt riktigt, så han vet inte det. Han har två önskemål som han inte vill rucka på: han vill åka limousine och han vill ha en riktig bröllopstårta i flera våningar. Nema problema - det fixar vi! Flört


    24 maj 2014
  • amerik­a
    Äldre 24 Sep 18:54
    Malin4900 skrev 2013-09-15 12:35:42 följande:
    Då var jag med klänning! Blev trots allt inte den på bilden utan en annan. Kan lägga upp bild sedan om någon vill se :) Pronoviasklänningen kändes inte bra när jag provade den andra gången så blev den jag först föll för. Den känns super kul och samtidigt väldigt skönt att ha det gjort.
    Grattis!! Ser fram emot bilder!!
    24 maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014