Inlägg från: FrkJeppa |Visa alla inlägg
  • FrkJeppa

    Augusti 2014!

    PLÄTTIS: Tråkigt att ni måste vänta med bröllopet. Men fullt förståligt... Hoppas ni får bli man och fru så snart ni får möjlighet!

  • FrkJeppa

    Min sambo är med till fullo även om jag tar det största ansvaret... Våra tärnor får klänningarna och våra bestmans får skjorta och flyga. Det tycker vi räcker i övrigt är de bara med å stöttar under vigsel dagen... I övrigt så är det fotograf, hår o smink som jag just nu letar efter någon som har bra tips.. Vi bor i södra Stockholm. Inbjudningarna har nu kommit fram till istortsätt alla gäster och folk börjar redansvara :) Klänningen ska hämtas på fredag och om 2vevkor ska vi leta kläder till sambon. Dock står jag i valet och kvalet om jag vill ha slöja....

  • FrkJeppa

    Maria G kommer hon komma hem till dig och fixa dig då? Är det fler än du som ska bli fixad eller ? Fotografen vad tog hon för pris ca?

  • FrkJeppa

    Hur går de för alla??vi harbokst möte med cateringfirman så nu ska vi bara bestämma allt innan de bokas helt. Klänningen är hämtad så letar frisör och fotograf fortfarande... Någon som har fler förslag på fotograf??

  • FrkJeppa

    Idag ska vi träffa cateringfirman och nästa vecka hoppas jag på att få tag i ngn av fotograferna som jag kontaktat. Så nu har vi börjat med våra festpogram måste dock in tillåtna och köpa band och papper så jag hoppas kunna göra det nästa vecka... Mkt små fix känns det som nu när det största snart är fixat.. Provademin klänning igår igen och vad jag älskar den... Känns så bra att ha den på sig ... Skörtat verkligenhittaträtt :)

  • FrkJeppa

    Puffar lite hur går de för alla ip planeringen vi har nog fått klarhet i det mesta nu ska bara det klaffa och se att det håller budgeten någorlunda.. Inbjudningarna, klara och skickade -check Brudklänning köpt-check Catering firma -check inväntar bara menyerna för att bestämma exakt vilken vi vill ha.. Fotograf Velar mellan två stycken hoppas på att bestämt oss senast tisdag Ringarna beställda -check Partytält check Just nu letar vi soloartist till kyrkan. Och håller på att bestämma låtar.... Har fastnat för Sonja aldens du är allt så den blir det nog och sen vill jag ha en till men vet inte riktigt vilken... Någon som har förslag. Så även på ingångsmusik och utgångsmusik.

  • FrkJeppa

    När det gäller musik så håller vi på men in och utgångs musik.. Min svägerskas vänner ska sjunga du är allt med Sonja Alden jag blir helt tårögd och känner ettpirr i magen när jag hör den och tänker på min sambo så den va självklar iövrigt så blir det ev Cecilia vennersten det vackraste... Eller ngn annan som känns bra.. Svårt det där med musiken tycker vi... Vi håller på och bestämma brudvals och vi kommer ha en lugn låt och. Det lutar åt the power of love... När Celine Dion sjunger den där. E vi dock lite oense då sambon vill ha orginalet... Vad rolig att med brudnäbbs kläder min sambos syter kommer att sy vår dotters brudnäbbsklänning och sen ska vår son matcha min sambo i klädena så där får vi vänta lite tills hans kläder är bestämda... Jag har budgeterat 3000 för transport från kyrkan för vår del.. Hoppas att deräcker.. :/ Iövrigt så håller vi budgeten relativt bra än så länge iaf. Vilket känns bra! Men det är ju långt i från klart... Imorgon tänkte jag stanna till hos en frisör här i. Området där jag ev ska göra min håruppsättning.. Sminkningen kommer en vän till mig göra... Vad kul. Och höra hur det går för alla :)

  • FrkJeppa

    Vi va på bröllop för ca ett år sen och dom hade bara skrivit på inbjudan att denna dag vill vi fira i vuxetsällskap.enkelt men tydligt och jag som själv har barn tog inte illa vid mig ngt sätt...

  • FrkJeppa

    Angående det här med presenter så valde vi att skriva

    Det viktigaste för oss är att så många som möjligt vill komma och vara ned och fira vår dag men om man ändå vill ge en gåva så önskas ett bidrag till vår smekmånad.

    Vi har många långväga gäster som får betala en del för att kunna vara med så vi harfullförståelse dör att man inte kan lägga en halv förmögenhet på present.. Samt så hittade vi inget vi ville önska oss,..

  • FrkJeppa

    Sambons kläder måste fixas men börjar bl. I lite stressad över att jag inte påbörjat festprogrammet eller bordsplaceringen... Iövrigt är menyn så gott som klar och spriten inhandlad fr Tyskland, måste hitta frisör och sen börja spåna på min brudbukett och blommor... Lääängtar så iaf i början av juni ska ringarna hämtas :)

  • FrkJeppa

    Ååh jag gifter oss mig den 16 så då ska vi nog öppnande flaskabubbel här ikväll.. Vi sitter ju å planerar lite nu....

  • FrkJeppa

    Name it. har fina prinsesslikande med böljande tyll till rimligt pris annars så ligger dem på 500 och uppåt hos de olika bröllopsbutikerna.

    Äntligen har vi hittat mannens kostym på Steens i Stockholm.. Ska dit och prova och måtta så dom kan fixa den så den sitter perfekt. Skor till sambon är oxå klara nu behöver vi bara hitta en turkos skjorta. Var man nu hittar de någon som vet??

  • FrkJeppa

    Så nu är dem turkosa skjortorna fixade!! Dessutom hade dom ta 2 och få ena skjortan för halva priset. Check! känns så bra när man använder typ en 1/4 av vad vi budgeterat för eftersom de finns så många andra poster som drar över budgeten..

    Imorgon ska vi träffa både fotografen och hon som ska göra vår tårta, så spännande och kul... De tar sig... Dock går de sakta sakta med festprogrammen och dess innehåll... :/

    Men jag har hittat min brudbukett och fått pris vilket känns bra. Alla blommor är bestämda ska bara beställas i mitten på juli. Så nu tar de sig ändå.

    Osa datumet går ut om 11dagar så nu får vi snart vårt slutgiltiga antal vilket oxå känns skönt! Tiden bara springer iväg... Mindre än 3 månader kvar nu ju....

  • FrkJeppa

    Jag ska ha en lite bukett som består av täta vita rosor samt 3orikder som ligger liksom ovanpå.. Sen ska ja har turkosa pärlor inövar av dom vita rosorna samt ett turkost siden band runt stjälkarna.. Jag har fått pris på ca 1000-1500kr

    Tärnorna ska bara ha typ 3-5rosor och några garbera och vitt siden band runt o dom skulle kosta Max 500 var. Sen två cortage den ena bara ros till best man och sen ros+orkidé till mannen. Barnen får var sitt hjärta gjort av steelgras och med en orkidé i mitten för allt kommer vi å landa på Max 3500 och de känns ändå ok.

Svar på tråden Augusti 2014!