• sha
    Äldre 20 Jan 21:53
    79359 visningar
    592 svar
    592
    79359

    Augusti 2014!

    Jag hoppar också in här:)
    För bara ett par veckor sen bestämde jag och män fästman att vi kör på i sommar, så nu har vi bokat kyrka, lokal och cateringfirma.
    Den 9 augusti är det dags för oss!

    När tänker ni andra augustibrudar skicka ut era inbjudningskort?
    Eftersom vi började planera alldeles nyss är vi inte helt på det klara med gästlistan, men man vill ju inte vänta för länge med att skicka ut iom att folk ganska ofta är upptagna med annat under sommarmånaderna!

  • sha
    Äldre 21 Jan 10:27
    Beccanli skrev 2014-01-20 22:14:05 följande:
    Vi ska beställa inbjudningskorten nästa helg tänkte vi.sen skickar vi ut dem i mars.kanske lite tidigt men hellre det än för sent.;)
    Ja jag känner också hellre för tidigt än för sent;) Vi träffade min kusin häromdagen och pratade lite om bröllopet, och då hade de redan fått std-kort om ett annat bröllop på samma dag. Så är nog bra att vara ute i god tid!

    Ska ni beställa någonstans på nätet? Jag tänkte gjort det först men nu har en kompis erbjudit sig att designa våra, jippiie!

    Hur många gäster ska ni ha?
  • sha
    Äldre 21 Jan 10:28
    Anette86 skrev 2014-01-21 10:18:13 följande:
    Vi gifter oss 16 augusti och kommer skicka ut inbjudningskorten i februari. Vi har inte skickat några save the dates och vill att gästerna ska få inbjudan innan det är dags att lämna in semesterplanering vilket brukar vara i mars. Gott om tid med andra ord ;)
    Smart att tänka på att få ut dem innan semesterplaneringen!
    Vi har inte hellet skickat ut några std-kort så får också försöka få iväg dem i tid, kommer nog inte hinna innan mars dock:(
    Men för min släkt har vi redan förvarnat lite att det blir den 9e så jag hoppas de har det i åtanke när de planerar:)
  • sha
    Äldre 21 Jan 14:14
    Beccanli skrev 2014-01-21 11:48:02 följande:
    varför blir det bara en enda röra när jag citerar någon och sen skriver..?..jobbigt att läsa sånt ju.:P
    Haha ja lite jobbigt var det att läsa:) Konstigt att det blev så! Skönt att ha hittat en fin design! Ja jättesnällt av henne:) Hon ska vara min tärna och sa att hon bara tycker det är roligt att sitta och designa framför datorn! Vi är inte ritkigt klara med gästlistan, men är uppe i nästan 100 gäster. Jag tycker vi har dragit en ganska snäv gräns för vännerna så jag förstår inte hur det kunde bli så många, haha! Men vi ska bjuda både mina och min fästmans kusiner, mostrar, fastrar osv så då blev det så många...

    Har du bestämt klänning än?
  • sha
    Äldre 21 Jan 18:05
    Beccanli skrev 2014-01-21 14:46:14 följande:
    Sha:oj så många gäster..;).vi bjuder familjen,släkten och vännerna.Ska börja kika klänning snart,har ca 5 kg som ska bort innan(var i thailand i december i 3 v)haha..så det är sem kilon.;)..Har kikat lite på nätet så jag vet ungefär vad jag vill ha.Tubmodell med snörliv i ryggen.:).ingen superbakelse men inte nån rak modell heller:)..du då??..:)     
    Haha jag vet det blev ganska många. Men vi vet inte vilka på listan vi skulle kunna tänka oss att ta bort så det får bli så!
    Gött att ha haft en så lång semester:) Men förstår om du vill vänta med klänning tills du är nöjd med kroppen!
    Jag har inte börjat kika än och vet inte riktigt vad jag vill ha heller, hehe! Först tänkte jag också tubmodell, men sen läste jag någonstans att det är osmidigt om man vill kunna vara drottning på dansgolvet efter middagen så då tänkte jag nog om. Men det blir nog något ganska enkelt fast det får ändå gärna sticka ut lite... Vi får väl se vad jag hittar, just nu känner jag mig ganska öppen för förslag! Den ska dock vara enfärgad, vit eller ivory.
  • sha
    Äldre 22 Jan 09:02
    Beccanli skrev 2014-01-21 22:06:30 följande:
    Sha:nej är det svårt att ta bort folk från gästlistan så får man väl köra på allihopa.:)Ja det var skönt att ha sem:)hade bara 1 vecka i somras så det var välbehövligt.sjukt att komma ifrån vintern också,blir 4de vintern vi drar till solen..att rekommenderas:)Hmm,tror du inte det funkar med tubmodell om man ska dansa??har jag inte ens tänkt på men det funkar bra me tubtoppar på mig så borde funka med klänning också..blir spännande att börja prova snart:)Ska också ha enfärgad,gärna med lite pärlor på      
    Jag är extremt flygrädd och älskar julen och svensk sommar, så har aldrig kommit mig för att åka på solsemester över jul & nyår. Skulle dock kunna tänka mig att åka och vara iväg över nyår förstås...

    Jo om man är van vid tubmodell funkar det säkert, men jag tycker generellt att tubmodell sitter sämre än med någon form av axelband. Tycker ofta man ser tjejer gå och dra i tubtoppen om de har det på sig (när man kollar på skolbal osv). Och av egen erfarenhet vet jag att det blir så på mig med, bröstflashade på dansgolvet på balen. haha!

    Jag har bokat in den 5e april med mina tärnor, då ska vi gå och prova klänning. Om jag kan hålla mig tills dess;) Lääängtar!
  • sha
    Äldre 22 Jan 09:08
    MariaG skrev 2014-01-22 07:17:23 följande:
    Vi skickade ut våra save the date så jag hoppas alla har bokat in de. Så tanken är nog inbjudningar under maj för att ska ju ha klart att de får komma. 😄 Så inbjudningarna är den stora frågan vart man ska hitta, letat runt men hittar inte de perfekta så misstänker de blir att köpa bas men sen göra den egna stilen på dem. Känns som jag glömt saker när jag tänker på vad som är kvar och vad vi gjort. Men de är ju ändå ca 200 dagar kvar till vår stora dag (9/8).
    Ja då borde ju folk ha er datum i åtanke när det planeras semester osv:) Jag känner också att vi måste glömt något, vi började ju planera för bara ett par veckor sen och det känns redan som vi har läget under kontroll!

    Svårt attt hitta en perfekt inbjudning, hoppas du hittar någon! Jag köpte bröllopsguiden häromdagen och där var en hel reklamtidning från www.calligraphen.se där de har massa olika layouts och färger, där kan du kika om du inte redan gjort det!
    Även om min kompis ska designa våra inbjudningar känns det som jag kommer ha beslutsångest hur den ska se ut. Tur mina tärnor har god smak så de kan hjälpa mig!
  • sha
    Äldre 23 Jan 12:30
    Beccanli skrev 2014-01-22 10:35:03 följande:
    Sha:jag gillar inte heller att flyga men det är såå värt den långa resan:)älskar thailand och kommer bli fler ggr.:)Svensk BRA sommar är ju helt fantastisk:)hoppas på en härlig sommar med massa värme(spec augusti)då sem och bröllop sker:)Ajdå,haha..sorry,det lät så roligt bara..det är ju mardrömmen att visa boobsen på bröllopet,men som sagt tub funkar bra på mig..får väl känna efter när det ska provas..har inte bokat in nåt spec datum än men tänkte börja kika och prova i början av mars.:)SPÄNNANDE!!..:)hur många tärnor har du?Jag har 1,min bästa kompis..som nu är gravid och kommer föda ca 4 v innan bröllopet,så vi får vänta lite med att hitta klänning till henne..        
    Ja precis, regnar det bara är ju svensk sommar ingen höjdare;) Men nu hoppas jag på en bra sommar så man kan njuta lite innan bröllopet, och få fin färg tills man ska ha på sig klänningen!
    HAha, ja det hade inte varit någon höjdare. Men trivs du med tub lär det inte vara några problem för dig:)

    Jag ska ha tre tärnor, mina två närmsta kompisar samt min systerdotter (som är 14). Min systerdotter är vårt gudbarn så det känns roligtt att ha med henne, och framförallt roligt för henne!
    Aha, men ska ni vänta tills efter hon fött då med att köpa eller ni gör en chansning att klänningen passar när magen är borta?:)
  • sha
    Äldre 23 Jan 12:32
    Bridezilla skrev 2014-01-22 17:08:49 följande:
    Idag blev fotografen bokad. Har ju själv fotat några bröllop så detta var inte det lättaste att välja men han var så tillmötesgående och tyckte det var jättebra när jag ville visa bilder på mina önskemål. Så det känns jättebra :) att han sen va den billigaste gjorde ju inte saken sämre :D
    Skönt att ha den bokad:) Kan tänka mig att det är extra svårt att välja när man själv är i branchen! Toppen att han var billigast, sånt gillar man (jag) när det ska planeras:)
    FrkJeppa skrev 2014-01-22 21:08:22 följande:
    Någon som har bra tips på var man kan hitta låga vita el turkosa skor men en Max klack på 2-3 cm... ???
    Jag har tyvärr inga tips. Men mitt tips är att vänta lite. Jag tänker att det borde komma ut många vita skor när studenten närmar sig!
  • sha
    Äldre 23 Jan 12:33

    Någon av er som har tänkt på vad ni ska ha för musik på kvällen?
    Först var jag helt inne på att ha en dj, men nu har jag och min fästeman diskuterat och kommit fram till att vi nog vill ha liveband. Frågan är bara  hur man hittar ett bra!?

Svar på tråden Augusti 2014!