• Äldre 5 Nov 17:47
    80000 visningar
    592 svar
    592
    80000

    Augusti 2014!

    Jag och min fästman ska också gifta oss i augusti, den 9 är kapell och lokal bokat! Vi gifter oss i Stockholm. Save-the-date kort är fotade och tryckta på magnet, väntar bara på kuverten som vi beställde för ett tag sen men fortfarande inte dykt upp. På jakt efter fotograf och dj. Men även om någon har något bra tips på någon som gör make-up och frisyr så önskar jag rekomendationer. Klänning är inhandlad på Lilly, kan verkligen rekommendera ett besök där. Fina klänningar och super bra service! Men behöver boka tid på helger iaf. Barnfritt tänkte vi också ha, men oklart hur vi ska formulera. Svåra är halvmånaders bebisar som kommer finnas men då de flesta bor i närheten kommer de iaf hem på natten 😄

  • Äldre 6 Nov 17:16

    @kärleken boka tid är att rekommendera på helgen i sthlms butiker. Var ute på jakt en lördag utan att boka och de resulterade intelligent bemötande på bröllopsbutiken på st eriksplan fast de inte fanns en brus i närheten men fick Max prova 3 klänningar!!! Rekommendera istället om du ska till Sthlm bröllopskällaren och brud och fest på Hornsgatan och Lilly på Birger jarlsgatan. Garamaj på Birger jarlsgatan tar bokningsavgift på om jag minns rätt 290 kr! Lycka till i klänningsdjungeln!

  • Äldre 10 Dec 07:26

    Blir nog kanske lite blommor i kyrkan men lite sparsamt då den är så fin i sig själv. Någon som vet en bra frisör som även gör make-up i sthlms området? Fotograf är bokad och är super nöjd, så de känns skönt. Känns dock lite som planeringen ligger lite stilla med allt julpyssel.

  • Äldre 20 Dec 07:38

    sanondra det beror nog på vart du köper klänningen. Vissa är beställningsvara och vissa de kanske inte har hemma. När jag köpte min fanns den i rätt storlek och passade perfekt så jag kunde fått ta med mig den hem på en gång om jag ville 😄 Så mitt tips kolla runt och hör efter med butikerna hur just de fungerar så kommer du snart hitta din drömmklänning!!!

  • Äldre 14 Jan 20:30

    Angående vart man hittar sin klänning och tips tror jag att man kan få olika service beroende på dag och personal. Jag har tidigare skrivit om bröllopsbutiken i Vasastan som blev en besvikelse när jag bara fick testa tre klänningar och inte fota. Men tror om man kommer vardagar får man säkert testa flera. Deras Systerbutik (för de är de väl om jag förstått rätt) bröllopskällaren på Hornsgatan där fick vi fota. Jag tycker de är kul att ha korten nu när man väntar på den stora dagen. :) Någon som har förslag på florist i Sthlm? Ni som redan är klara med inbjudningskortet har ni gjort dem själva eller beställt? Sugen på att göra en del själv men inte helt säker än. Ingen direkt brådska känns de som när save-the-date är skickade! :)

  • Äldre 17 Jan 22:18

    Sägs ju vara bra med lite längre gästlista för oftast är de någon som har förhinder eller blir sjuk så alla säger att man ska räkna med ett visst bortfall (hur tråkigt det än låter). Ni som gjort era kort har ni några tips på sidor?

  • Äldre 22 Jan 07:17

    Vi skickade ut våra save the date så jag hoppas alla har bokat in de. Så tanken är nog inbjudningar under maj för att ska ju ha klart att de får komma. 😄 Så inbjudningarna är den stora frågan vart man ska hitta, letat runt men hittar inte de perfekta så misstänker de blir att köpa bas men sen göra den egna stilen på dem. Känns som jag glömt saker när jag tänker på vad som är kvar och vad vi gjort. Men de är ju ändå ca 200 dagar kvar till vår stora dag (9/8).

  • Äldre 30 Jan 07:48

    Sha ja den tidningen från calligrahpen har jag tittat i och det finns massa 😄 Var på bröllopsmässan i helgen och hittade lite andra företag som jag tänkte kolla på i helgen vad de erbjuder. Spännande tid vi har framför oss, alla tips på småsaker som man kanske har missats är välkomna. Känns som vi ligger bra till när man funderar och de är väl oftast då man lönt något? Vita och ljusa skor lär komma mer och mer nu framöver men kolla även bröllopsbutikerna för där kan de mycket väl sälja.

  • Äldre 31 Jan 22:01

    Hur gör ni för att infoga meddelanden? MissK det var en rolig grej att gå på men massa folk så svårt att få tillfälle att prata med de som ställde ut. Många slott/herrgårdar och liknande som ställde ut. Men vi har redan fixat Loka så känns skönt. :) Testade lite ringar och hittade några guldsmeden jag tror jag ska besöka som verkade proffsiga. Även en florist som jag tror jag ska kontakta. Så visst gav de inspiration och lite omväxling från bröllopsmagssin och nätet ;)

  • Äldre 2 Feb 17:31

    Aha sår enkelt en oftast sitter jag med telefonen eller ipaden. Får se om. De lyckas nu MissK. Jo jag var med i diverse tävlingar så hoppas vinna någon. Vore ju inte fel med en romantisk övernattning eller liknande :) Det är ju så roligt med all planering och all inspiration man kan få. Så letar vidare i djungeln ;)

Svar på tråden Augusti 2014!