Inlägg från: MissK |Visa alla inlägg
  • MissK

    Augusti 2014!

    För mig smäller det den 8/8! Det blir ett stort bröllop i Örebro och jag jagar just nu det ena och det andra. Hittills är lokal, catering, präst och sångare fixat! Blomdekoratör är på G och klänning/hår/smink är en jakt jag måste sätta igång med snarast!


    När bör man senast ha en klänning redo tycker ni??

  • MissK
    sha skrev 2014-01-21 10:27:01 följande:
    Ja jag känner också hellre för tidigt än för sent;) Vi träffade min kusin häromdagen och pratade lite om bröllopet, och då hade de redan fått std-kort om ett annat bröllop på samma dag. Så är nog bra att vara ute i god tid!

    Ska ni beställa någonstans på nätet? Jag tänkte gjort det först men nu har en kompis erbjudit sig att designa våra, jippiie!

    Hur många gäster ska ni ha?
    Hittat något på nätet ännu? :) 

    Vi är runt 500+ (!!) på gästlistan i nuläget, även vid bortfall pga semester känns det så galet mycket! Hur många blir ni? 
  • MissK
    sha skrev 2014-01-22 09:02:36 följande:
    Jag är extremt flygrädd och älskar julen och svensk sommar, så har aldrig kommit mig för att åka på solsemester över jul & nyår. Skulle dock kunna tänka mig att åka och vara iväg över nyår förstås...

    Jo om man är van vid tubmodell funkar det säkert, men jag tycker generellt att tubmodell sitter sämre än med någon form av axelband. Tycker ofta man ser tjejer gå och dra i tubtoppen om de har det på sig (när man kollar på skolbal osv). Och av egen erfarenhet vet jag att det blir så på mig med, bröstflashade på dansgolvet på balen. haha!

    Jag har bokat in den 5e april med mina tärnor, då ska vi gå och prova klänning. Om jag kan hålla mig tills dess;) Lääängtar!
    Hahaha fy vad hemskt.. därför är jag livrädd för den modellen :P
  • MissK
    Plättis skrev 2014-01-29 22:52:38 följande:
    Sha: Vi har efter många funderingar och diskussioner kommit fram till att skjuta på vårt bröllop. Det gick inte riktigt vår väg, så sedan nyår är vi båda arbetslösa och det är omöjligt att spara pengar. Eftersom min älskade karl vägrar gifta sig om inte all släkt och alla vänner får vara med (fast jag hade nöjt mig med föräldrar och syskon) så väntar vi ett tag. Jag läser ändå allt i tråden eftersom jag är så fruktansvärt nyfiken och gläds med er. Ser fram emot alla bilder som kommer i augusti!
    Har ni funderat på ungefär när ni skjuter upp det till eller väntar du tills du hittar någon tjänst? All lycka till er, hoppas det löser sig snart! 
    ebbus skrev 2014-01-29 22:55:30 följande:
    Nu har jag köpt Klänningen =) Jag skulle bara prova lite men gick därifrån lite fattigare men med en bokad klänning! Inte alls som jag tänkt men älskade den direkt när jag fick på mig den. Inbjudningarna är också klara och ska skickas iväg i morgon. Så känns det som att allt börja falla på plats =)
    Grattis! :D måste vara en sån skön känsla. Vad blev det för klänning? :)
    MariaG skrev 2014-01-30 07:48:24 följande:
    Sha ja den tidningen från calligrahpen har jag tittat i och det finns massa 😄 Var på bröllopsmässan i helgen och hittade lite andra företag som jag tänkte kolla på i helgen vad de erbjuder. Spännande tid vi har framför oss, alla tips på småsaker som man kanske har missats är välkomna. Känns som vi ligger bra till när man funderar och de är väl oftast då man lönt något? Vita och ljusa skor lär komma mer och mer nu framöver men kolla även bröllopsbutikerna för där kan de mycket väl sälja.
    Hur var bröllopsmässan? Hittade du någon inspiration? :) Missade den tyvärr men verkade som en kul grej! 

     
  • MissK

    ebbus: underbart att hitta "the one" till ett bra pris! :) MariaG: du trycker på lila knappen "citera" över det meddelande du vill infoga. Men det går inte med mobilen har jag märkt.. Det lät ju kul! Bra att du skaffade lite kontakter iallafall, det kan bli användbart. Var du inte med i någon "vinn din brudklänning"-tävling? ;)

  • MissK
    Icalundahl skrev 2014-02-05 17:03:26 följande:
    Hur pass mycket är era män med i planerna? Är de delaktiga, intresserade?
    Ibland kan jag tycka att karl här hemma visar ett begränsat intresse och frågar väldigt sällan mig om vad jag tycker om ditt och datt..

    Men funderar - ska man även sätta corsage på min far och svärfar?
    Min syster hade det på sitt bröllop men jag har också vart på bröllop där dem inte haft det.
    Hur har ni tänkt göra?
    Min blivande är intresserad, men jag tar det mesta ansvaret. Till största del eftersom jag vill att han fokuserar på sitt borta på Åland (han är fotbollsspelare på proffsnivå) och ska slippa ringa till Sverige för saker han egentligen inte ens förstår sig på haha. Jag gillar dessutom att ha kontroll över det mesta och att få bestämma, framför allt när det gäller dekoration osv. 

    Vi ska nog ha corsage till pappa, svärfar och min blivandes bröder också. För att visa vilka de närmaste är :) 
  • MissK
    Plättis skrev 2014-02-02 13:37:35 följande:
    Jag hoppas på någon gång under första halvan av 2015, men när jag försökte fråga min sambo gjorde han bara en konstig grimas och svarade "kanske" Tungan ute Förmodligen väntar vi och ser vad för typ av jobb vi får. Det kan också bli så att vi måste flytta för att få jobb, och då måste vi nog tänka om ännu en gång. 
    Jag håller tummarna för er! 

    Kärleken: Vilken vacker klänning du hittat :D 
  • MissK
    kärleken skrev 2014-02-05 19:02:31 följande:
    Va glad jag blir för alla "svar" jag fått när jag visade bilden på min klänning! Tack! Jag är såklart lite spänd på hur den kommer se ut på mig :) men ska bli kul! Hoppas den är smickrande och jg inte blir större. Jag har bjudit in mina fyra tärnor till en tärnträff i mars! Alla bor i olika städer och känner inte varandra så mycket sen innan. Tänkte att vi kunde ha kul, prata bröllop, dricka skumpa och hoppas de tycker det är kul. Roligt att sammanföra människor jag tycker om :) hur kommunicerar ni med era tärnor om ni har några? Har de några uppgifter eller är det bara under själva dagen? Jag tycker det är svårt med att folk vill hjälpa till. Vad kan folk hjälpa till med? Vi har köpt en helhetslösning och då är det ju inte så mycket kvar... Men alla vill hjälpa till, föräldrarna... Tärnorna.. Vad kan de göra? Förslag?
    Vad roligt det lät! Riktigt bra idé faktiskt. Hade gjort samma sak om jag haft brudtärnor, men nu är fallet inte så. 
    Det har jag faktiskt också undrat, all kontakt med "yrkesmännen" så att säga, har ju jag i princip. Och man vill inte heller ha information i andra hand om de skulle ta initiativen att ringa runt osv. Har du bokat frisör eller smink? Det skulle de kunna hjälpa till med genom att söka lite online eller fråga runt bland vänner efter några duktiga :) 
Svar på tråden Augusti 2014!