Inlägg från: Sanondra |Visa alla inlägg
  • Sanondra

    Augusti 2014!

    Åh, vilken kul tråd! Hänkar på jag med! (ser dock att ingen skrivit något på ett tag, så hoppas ni fortfarande är igång!) Sandra heter jag och gifter mig med min karl den 2 augusti. Vi är båda väldigt spända inför den stora dagen och tycker båda två att det är himla kul med all planering. Någon mer från Örebro med omnejd? Min nästa grej inom planeringen kommer bli att leta klänning. Så otroligt pepp på det! Utöver det måste vi fixa inbjudningskorten snarast. Har tänkt göra egna. Har ni några förslag på hur man gör fina? Visa gärna bilder! Har googlat massor men hittar inget som är "vi". Våra färger kommer vara créme, rosa och marinblått.

  • Sanondra

    @Mawlinbry
    Ja det är ju juletider nu så det kan man ju förstå. Oj, vad duktigt! Hur långt har du kvar? Jag har gått ner 15 kilo och försöker just nu gå ner ungefär 10 till. Sen tror jag att jag är nöjd.

    Hur har alla tänkt göra med dekorationer i kyrkan?

  • Sanondra

    Vi har inte heller tänkt ha det. I alla fall har vi inte räknat på det i vår budget. Man kanske kan ha rosblad utanför kyrkan och sen får det räcka helt enkelt.

    :)

  • Sanondra
    Mawlinbry skrev 2013-12-16 16:36:23 följande:
    30 kilo till ska jag försöka gå ned, vi fårse hur långt jag hinner under våren, vill ju inte köpa klänningen försent heller. :D

    Kyrkan gör jag inget i, de fixar tydligen åt själva lite blommor i gången i små vaser och det duger för mig. :)
    2/8 -2014
    nej men precis. Fast jag ska kika på klänning nu i januari så jag får ett litet hum om vilken sorts klänning jag vill ha. Man kan ju lämna in den sen så den sys in där det behövs. :)
    Hur länge kan man vänta med klänningen sen tror ni?
  • Sanondra
    MariaG skrev 2013-12-20 07:38:27 följande:
    sanondra det beror nog på vart du köper klänningen. Vissa är beställningsvara och vissa de kanske inte har hemma. När jag köpte min fanns den i rätt storlek och passade perfekt så jag kunde fått ta med mig den hem på en gång om jag ville 😄 Så mitt tips kolla runt och hör efter med butikerna hur just de fungerar så kommer du snart hitta din drömmklänning!!!
    tack för tips! :)
Svar på tråden Augusti 2014!