• Äldre 10 Sep 10:54
    78616 visningar
    592 svar
    592
    78616

    Augusti 2014!

    En tråd för augustibrudar!!!

    LOVE IT!!! <3

    här ska det bli fru och man ÄNTLIGEN!!
    23/8-2014

    Längtar!!!

  • Äldre 10 Sep 11:01

    Kanske ska skriva hur långt vi kommt osv åxå! ;)

    blev så exalterad!!

    Gästlistan är skriven ungefärligt, kollar om det är någon mer som ska läggas till ca 60-65 gäster blir vi nog.

    Kyrka och festställe är bokat så gött!!

    Klänningsprovning är bokat till nästa vecka... finsn mycket fint men funderar på att designa en egen då jag hittar halva klänningar jag gillar överdelen är fin men fallet på kjolen är fin eller tvärtom..

    Har köpt material till save-the-date kort (då några bor i USA Barcelona osv.. )
    Har fått för mig att göra dessa själv.. vilket känns asbra nu men det känsn som jag varit något orealistisk med hur fint detta kommer bli ;)

    håller även på att kolla bröllopsresa - vi vill ha sol bad skön avslappning :D

    så ja där är vi nog...

    har en budget också naturligtvis.... känns som jag kommer vilja tänja lite på denna om jag känner mig rätt.. vi får väll se ;)

    <3

  • Äldre 16 Sep 11:29

    Är det någon mer som gifter sig lite senare i Augusti 23/8 för att vara exakt :)

    Ska på första titten på vår bokade lokal imorgon. Har alltid velat ha festen där och har hör många som varit jättenöjda, ska bli så spännande :)

    Vill Överås i Örgryte blir det nog och det ser ut såhär..

    www.overas.nu/

    Ska ta massor av bilder imån och dela med mig av :))

  • Äldre 22 Sep 10:40
    Icalundahl skrev 2013-09-22 08:25:13 följande:
    Nu är klänningen köpt! Jag var ute efter en enkel spetsklänning. Gärna med öppen rygg, inte axelbandslös och inget släp. Vad kon jag hem med? Axelbandslös klänning med släp och ingen spets :) Alla de jag provade som jag först ville ha tyckte jag satt fel på ett eller annat sätt. En del var dessutom för dyra. Hade en budget på 6.000 max. Butikspersonalen började då visa mig klänningar jag inte alls hade kollat på. När hon tog fram den här och jag fick prova den sa det bara pang! Den skulle jag ha! Det var dessutom halva priset på den. Jag betalade 4100!! :) Nu när det är fixat kan jag börja kolla på frisyrer och annat. Vill ha slöja och egentligen nedsläppt. Men det kanske passar bättre med uppsatt till axelsbandslöst? :)
    Vart har du köpt din klänning? jag ska köra ett rejs en helg framöver :)
  • Äldre 1 Oct 09:47
    kärleken skrev 2013-09-29 11:57:50 följande:
    Vi gifter oss 16 augusti 2014! (var först tänkt 2 augusti)Festlokal är bokad där allt ingår och vi ska gifta oss på platsen (förhoppningsvis utomhus)!Jag har börjat kolla på klänning men är helt lost, har en bild i huvet men inget jag hittar. Gillar de med spets och halv ärm (bara över axeln liksom) inget släp, för då känns det som om jag behöver hitta en till klänning till festen sen..?Vi kommer lägga 60 000 kr för lokal och mat med personal osv (60 personer) 8000kr på fotograf och sen 20-30 000kr på annat (kläder, ring, trycksaker osv..)Hur har ni prioriterat?        
    vi har en budget på ca 60.000 kr då ingår allt.. sen är jag pysslig av mig så jag kommer göra massor av dekorationer själv som vimplar ljushållare trycksaker :)
    Klänningen har jag inte hittat än men jag letar som en tok, har varit och provat lite och vet ungefär vad jag gillar och passar i men jag vill kolla lite till ;)

    vi har rangat ordningen å det som är viktigt för oss och det var lokalen maten och drycken och underhållningen. Vi vill ha en riktigt stor fest och bjuda alla våra vänner på en grym dag/kväll.

    Nu har jag den stora turen att min bror äger ett eventbolag så han kommer fixa hela festen med DJ ljud ljus, det kommer bli en riktigt nattklubbskänsla :D wooohoooo askul. och det får vi i bröllopspresent så jag är överlycklig :)
  • Äldre 1 Oct 16:38
    kärleken skrev 2013-10-01 11:15:43 följande:

    Va bra det låter! Vi har en dj för 4000kr som vi tänkt boka, hoppas det blir bra. Vet inte alls vad som ingår än, hoppas han har lite ljus också.


     


    Klänning känns som det får vänta lite. men jag hoppas att jag kan få lite roliga prov-tillfällen framöver :)


    absolut! det är väldigt roligt att prova :)
  • Äldre 8 Oct 10:08

    Vi skickar ut save-the date kort i november och gifter oss i Augusti inbjudan komemr lite senare då vi inte ör helt hundra på vart vi ska ha festen än, vi har bokat villa överås och ska dit idag igen och kolla.. vill vara säker på att vi får plats :)

  • Äldre 23 Apr 20:58
    Icalundahl skrev 2014-04-23 20:42:53 följande:

    Halloj igen!

    Fråga: vart köper era karlar sin kostym?

    Vi har vart runt en del i sthlm och kollat.

    Bla besökte vi Suitopia och en del bröllopsbutiker.

    Vi har även vart på mq..

    Funderar på att besöka NK. Någon som vet hur deras sortiment är?


    Min m2b har köpt sin kostym på oscar jacobson, han va otroligt nöjd med kvalié och service :)

    NK har säkert något :)
Svar på tråden Augusti 2014!