• stephe­lf
    Äldre 12 Aug 22:22
    79988 visningar
    592 svar
    592
    79988

    Augusti 2014!

    Hej! Ännu en blivande augustibrud här :) idag har vi bokat lokalen för festen, vi kommer troligtvis ha vigsel där också. Berg211 heter lokalen, blir ett mindre bröllop med ca 40 middagsgäster och ca 70 till fest. Ska bli så kul att börja planera vår stora fest! 2e augusti 2014 i Göteborg säger vi ja till varandra!

  • stephe­lf
    Äldre 19 Aug 23:02

    Hur långt har ni kommit med planering? : ) 
     

  • stephe­lf
    Äldre 22 Aug 17:54
    Icalundahl skrev 2013-08-20 15:06:48 följande:
    Hej alla!

    Här kommer en till brud som ska gifta sig i augusti 2014.
    Jag och min sambo har varit tillsammans i snart 7 år och har två barn tillsammans.
    Vi är bosatta i Södertälje men kommer gifta oss i min hemkyrka som ligger 3 mil söder om Växjö (småland) samt ha bröllopsfesten på Korrö hantverksby.
    Vi har satsat på att ha en litet "vintagetema" och försöker hålla det så lantligt och enkelt som möjligt men ändå med söta och roliga detaljer. Då jag älskar att pyssla, fixa och planera har jag svårt att stoppa ideèr utan tycker att idèbanken bara fylls på hela tiden! Kommer bli svårt att i slutändan bestämma mig för hur jag vill ha det. 
    Det stora hela är redan så gott som planerat. 

    Vi kommer bjuda ca 85 gäster och valt att bara bjuda barnen som står familjen närmast.
    Budgeten är 60.000 kr.  
    Vi har bestämt konditor som kommer göra vår tårta för ca 20/bit (beroende på mer exakt vad vi vill ha i den)
    Restaurangen på Korrö kommer stå för middagen (300 kr / kuvert)
    Vi har hyrt hela stället fre och lördag så alla långväga gäster kan om de vill sova där i två nätter. Hantverksbyn har ett hotell och vandrarhem som ligger precis i anslutning till logen där festen hålls så vi kommer alla ha nära till sängarna efter en lång natt!

    Hur långt har ni kommit med planeringen? många tycker jag är väldigt tidigt ute men jag ser det mer som att eftersom jag ska gifta mig på annan ort är det viktigt att vara ute i god tid.

    Detta med klänningen är dock ett stort hål! Ingen aning om vad jag vill ha för klänning och had einte tänkt att det skulle kosta mer än 4000 kr. Vill göra ha spets och inte axelbandslös. Funderat på att beställa klänning fån Kina men vet inte om jag vågar :)

    När det gäller buketten tycker jag denna är fin. En broschbukett! Tycker det passar mitt vintagetema men det är bara eb tanke, vet inte om jag ska fullfölja planen :)


    vilken UNDERBAR bukett! får man fråga vart du hittat den? blev helt förälskad!
Svar på tråden Augusti 2014!