• angeli­ca aspegr­en
    Äldre 4 May 21:55
    78568 visningar
    592 svar
    592
    78568

    Augusti 2014!

    Hej!
    Jag hoppar också in här =D

    Jag ska gifta mig den 9/8-14, längtar sååååå mkt....

    Varje gång jag tänker på det pirrar det i hela kroppen hahahha.

    Skönt att det inte bara är jag/vi som är ute i så god tid haha.

    Vi har bokat lokal och brudföljet är klart, bästa kompisarna som tärnor och marskalkar och m2b:s son blir näbb =D
     

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 23 Jul 16:15

    Nu har jag bokat kyrkan!!! =D Och Festlokalen är bokad. Den 9/8-14 blir jag Fru Aspegren och mannen min Herr Aspegren =D Gud vad jag längtar, men tiden går forttare än vad man kan tro...


    Bestman och tärnor är bestämda men toastmaster och värdpar är svårare. Hur har ni valt?

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 30 Jul 10:13

    Marione - Ja det är klart. Men vi har egentligen den perfekta toastmastern men problemet är att det är min mammas man så det är ju egentligen tänkt att han ska sitta vid honörsbordet. Men han är en fantastisk talare och inte "rädd" för något.

    Men hur ska vi göra då? Eftersom min pappas fru och m2bs pappas fru ska sitta vid honörsbordet är det ju inte så kul om mammas man inte får sitta där.

    Kan man ha toastmaster vid honörsbordet iaf? Han kanske kan flytta sig så att alla ser och hör när han ska tala?

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 31 Jul 16:37
    Liccan skrev 2013-07-31 12:37:23 följande:
    Hej på er alla! Här är ännu en blivande brud som ska gifta sig i augusti månad. När jag läser era inlägg här blir jag lite nervös då jag och min m2b precis börjat planera hur saker och ting ska se ut (och även börjat spara till det).  Men vi har diskuterat en del och detta har vi kommit fram till. Plats för vigsel, olika alternativ till lokaler, DATUM och tid, brudtärna och marskalk, brudnäbbar, upplägg med maten, gästlista och budget. Ännu är inget bokat och klart (JAG=NERVÖS)En undran jag har är angående presenterna. Vi har redan hus och är båda rätt kräsna vad gäller saker till huset (har även det mesta) och det vi önskar oss mest är en helt oförglömlig bröllopsresa. Kan det vara helt orätt att önska sig bidrag till bröllopsresan istället för en massa presenter man ändå kanske inte vill ha?
    Det låter ju som om ni ändå har planerat en hel del! Sen att det inte är bokat det är en annan femma! :)

    Vi tänker önska oss ett bidrag till vår bröllopsresa för vi vill inte ha något annat.
    Vi har pratat med några gäster samt föräldrar om detta och de tycker inte att det är särskilt konstigt. Man måste bara tänka på sättet man säger det. tex. "Som bröllops present ber vi om ett bidrag till en fantastisk bröllopsresa till Sydafrika..." Nåt sådant.
  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 9 Aug 15:28

    Idag är det exakt 1 år tills jag gifter mig!! Vi ska faktiskt fira med vår bestman och tärna med lite middag, efterrätt och bubbel ikväll. Gud tänk att det var 6 månader sedan vi började prata om bröllop och nu är det bara 1 år kvar. Helt sjukt! Längtar så att jag dör!

    Ha en trevlig helg!

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 15 Oct 17:08

    Oj, vad kul att det är så många som redan har kommit igång med allting.
    Själv har vi ju bokat kyrka, festlokal, fotograf och live band. Samt bröllopsresa. Vårt bröllop kommer gå loss på 150 000kr. Detta är inkl ring och bröllopsresa! Vi är 70 pers bjudna och jag hoppas att alla kan komma.
    Vi har börjat läsa "allt om bröllop"s bok på kvällarna nu och det är jättemysigt för nu börjar det ta fart :D
    Ha det bra och tänk på att tiden går fort!! Iiih :D

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 4 Nov 15:53

    Silvnell2014 - Jag kommer också från Malmö, bor inte där nu men i närheten! :) Vad roligt var ska du gifta dig? Vi ska gifta oss 9/8 i Håslöv =D

    Jag var hos vår blomsterhandel nu i helgen och pratade lite om blommorna men vi har inte bestämt så mkt mer än rosor. Vår färg är också lila och ivory.

    Jag gillade din formulering ang barn. Vi ska också ha ett barnfritt bröllop med undantag av sambons son (som blir hämtad efter middagen) samt mina syskon (yngsta 11år).

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 23 Jan 15:39

    Vi har bokat liveband och jag hittade dem på en sida som heter http://www.allt-till-din-fest.se/music/new-enquiry/step-1.asp. Det blev "vidarekopplad" till en annan sida efter att offerten skickades och det tog inte lång tid innan jag hade flera band som ville spela. Jag upplevde det som väldigt bra kontakt och bandet vi har anlitat verkar väldigt proffsiga och erfarna.

    Lycka till!

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 30 Jan 15:47
    sha: Vi betalar 9500kr för att de ska spela efter middagen fram tills ca 2 tiden. Ja de spelar i 45minuters intervaller med 15min paus. Helt ärligt ska jag säga att jag har hunnit fundera/diskutera vad vi ska ha för musik i Pauserna men jag antar att vi kommer att ha en dator men musik som de sätter igång när de går. De vill åxxå ha mat och lite öl under kvällen!

    Men jag kan tycka att det är ett bra pris ändå! :D
  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 12 May 11:27

    Marion­e - Gud vad synd! När du trodde att allt var fix och färdigt :(
    Jag vet inte om du är intresserad av att beställa "kinaklänningar" men jag beställde min förra måndagen från Jenjenhouse.com och det kommer ta ca 1 månad tills jag får hem den. Det är efter mina mått (nu hade jag ganska exakt som size 2 så jag beställde den) Där har de jättemånga sådana klänningar. Och du kommer hinna få den i tid och ändå fixa till den lite om det behövs. Det är väldigt billigt där. Många är nöjda med sina klänningar där ifrån men det finns också dem som inte alls är nöjda. Så det är ju en risk man får ta isf.


    Lycka till!

    PS. 89dagar tills jag gifter mig!! :) Alla inbjudningar skickade! Tjoho.

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 28 May 16:25

    Jag beställde min klänning från jenjenhouse.com och den var helt perfekt. Jag behöver inte göra annat än att stryka den. Den var jättefin, mycket tyg och ordentligt sydd. Men som alla säger det är en chansning men jag är mer än nöjd!! :D Lycka till!

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 9 Jul 09:46

    Idag är det exakt en månad tills vi gifter oss :)


    Fy vad tiden har gått fort. Vi ska börja fixa med bordsplacering och festprogrammet till helgen.

    Jag håller på att vika pompoms för fulla muggar till dekorationen. Vi ska träffa fotografen på måndag, frisör och make-up på torsdag nästa vecka och möte med prästen är inbokat.

    Nu börjar fjärilarna flyga runt! Hur går det för er andra?

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 9 Jul 11:40

    Vad flitigt av dig! :)
    Ja jag hoppas också att vi får såhär fint väder den 9/8 :P


    Vi hade sista OSA i söndags så vi har inte kunnat börja på allvar än. Vi väntar fortfarande svar från min blivandes bror som bor i Tyskland om han kan komma. Han är ju lite viktig när man tänker placering. Men det ska nog gå bra :)

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 14 Jul 09:47

    Hej, (blir nog ett långt inlägg, sorry på förhand)
    Nu är jag så himla stressad och hoppas kanske på att ni kan lugna mig med att säga att ni också har mycket kvar att göra haha. Vi gifter oss den 9 Augusti

    Jag vet inte om alla gör festprogram men jag håller på med dem nu (ska göra många på Svenska, 2 på engelska och 2 på tyska). Allt som ska vara med i häftet är klart utom det som jag håller på att skriva om alla personer. Det finns ju vissa som jag inte riktigt vet vad de gör osv. Men de flesta är där skrivet på så det ska bara finliras. Igår satt jag halva dagen och fixade ihop så att sidorna kom rätt osv. Men jag känner att hjälp det är 26dagar kvar och jag har inte den klara typ. Bordsplaceringen har jag inte heller börjat med...

    Det som är klart: Mat, lokal, kyrka & präst, vigselring, live band, kläder till alla, tårta.
    Den som inte är klart: Blommor, solo i kyrkan, putsa ringar, festprogram, bordsplacering, placerings kort,

    Fixas denna vecka: Träffa fotograf idag, Prov uppsättning och smink på torsdag.
    Fixas nästa vecka besök i lokalen för att se dukningen.

    Har säkert glömt något. Tack på förhand!

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 14 Jul 11:48

    Haha *andas in andas ut*


    Ja det känns som att en del av de stora sakerna löser sig nu i veckan. Men prästen träffar vi inte förrän samma vecka som vi gifter oss...

    Jag har otroligt stöd av min mamma och hennes man så det är jätteskönt. Vi var där och filade lite på personerna till festprogrammet men hann inte bli klara. Mamma ska även hjälpa till med bordsplaceringen och skriva bordsplacerings korten.

    Ringarna ska vi lämna in veckan innan vi gifter oss så det är ju ingen fara egentligen.

    Det är väl mest det jävla festprogrammet som känns stressigt, och bordsplaceringen. Vi har lite problem eftersom alla inte pratar Svenska eller engelska så vi måste fixa in tyskarna där någon pratar tyska. Samt att vi har 7 föräldrar. Mina föräldrar med resp. har inga problem att prata eller så. Men min blivandes mamma och pappa tål inte varandra och måste vara så långt ifrån varandra det bara är möjligt haha

    Gud... Nu undrar jag varför jag är så stressad... haha Jag har blivit en bridezilla haha.

    *andas in andas ut*

    Tack för stödet! :D

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 14 Jul 17:25

    Jag pratade med en tjej som gifte sig för några år sedan och hon sa till mig:
    "Passa på att njuta nu för sen är det över på bara en dag"

    Jag försöker verkligen och jag tycker att det är superkul och jättespännande. Fjärilarna lever loppan när jag tänker på att vi snart är man och fru. Det känns helt sjukt!

    Men det är som du säger, vi har kläder, ring och präst. Det är kriterierna för ett bröllop haha.

    Man får inte glömma bort varför man gör det! :D

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 15 Jul 15:54

    Sha, tack vad skönt att höra :)

    Oj vad duktiga ni är. Sjukt bra jobbat att få ihop det så snabbt!

    Jag har bara precis tittat på vårt sen ringde jag mamma och sa "hjälp, jag kan inte detta själv" så vi ska göra det tillsammans i nästa vecka tror jag.

    Ja jag provade min ring förra veckan och den passar perfekt :) Ja, det kommer verkligen kännas tomt utan en ring på fingret! haha

    Så duktigt av dig att sy påsarna! Kanon bra jobbat!

  • angeli­ca aspegr­en
    Äldre 25 Jul 13:46
    Hanana - Jag är precis som dig. Jag gifter mig om ca 2 veckor och jag sitter och pysslar och skriver listor och annat på jobb. (Tur att vi har det så lugnt under sommaren). Börjar bli riktigt nervös nu.

    Jag blev klar med festprogrammet på svenska igår så nu har jag bara det engelska kvar.

    Är det någon som blivit hippad än??
Svar på tråden Augusti 2014!