• NBFN
    Äldre 10 Apr 22:03
    78567 visningar
    592 svar
    592
    78567

    Augusti 2014!

    Haha! Startade en precis likadan grupp idag då jag väntat länge! Men, eftersom det är bättre respons här inne så hoppar jag över hit istället ;)

    Vi gifter oss i augusti-14, inget datum satt då jag är fortsatt sjukskriven och inte riktigt vet hur länge det blir, men så snart vi fått besked sätts det officiella datumet. Vi hoppas på att kunna ta det redan den första lördagen  augusti, den andre alltså :)

  • NBFN
    Äldre 11 Apr 11:39
    #7
    Rudvall skrev 2013-04-11 10:47:22 följande:
    Tråkigt att vara sjukskrivenRynkar på näsan Var det själv i 5 år innan jag fick min sjukpension.
    Inte kul när man är 34, men bättre än att jobba och vara sjuk 2 ggr/mån med
    sjukhusvistelse som följd.

    Hoppas att du mår bättre av att planera ditt härliga bröllopSolig 
    Fördelen är att man har mer tid att fundera och hitta bra lösningar. 
    Ja, det är fruktansvärt tråkigt, och jag är så otroligt rastlös, älskar att arbeta (är lärare) och har liksom inte ro att bara gå omkring och skrota här hemma hela dagarna, klättrar på väggarna fullständigt! Så att planera ett bröllop är perfekt! Nu kan jag inte ta så många beslut själv, min underbara m2b är själv väldigt med i planering och fundering, och det är så otroligt skönt att slippa dra hela "lasset" själv så att säga, men drömma, titta, söka osv. är vad jag kan sysselsätta mig med. I och med att det är ryggen som är trasig så kan jag inte göra så mycket hemma heller, försöker så mycket jag kan, men det tar ju tid, haha!
    Jag är 24 år, har gått hemma i ett halvår nu, haft problem med f-kassan sedan starten, blivit uppsagd under sjukskrivning så bollar fram och tillbaka med facket och kämpar nu för att få tid snabbt för operation, så visst har jag att göra också, och ibland önskar jag att jag bara kan få vara hemma och vara dålig också, för det är sådan stress hela tiden.

    Självklart är bröllopsplaneringen det som gör mina dagar! Helt fantastiskt är det, och längtar ihjäl mig (oss) till den stora dagen! {#emotions_dlg.flower}

    Varför var du sjukskriven/är sjukpensionerad? Och så ung? *hjälp!* Styrkekram! Solig
  • NBFN
    Äldre 11 Apr 14:19
    #9
    Plättis skrev 2013-04-11 13:53:27 följande:
     Först inga grupper och sedan två! Jag såg att du hade skrivit om ålder i din tråd, och det är lite spännande men jag tyckte det fanns så många trådar om unga och mogna brudar åt höger och vänster att jag inte orkade ta upp det. Dessutom fyllde jag år förra veckan, så det är känsligt med ålder just nu
    Haha! Ja, fast ålder är ju inte intressant egentligen, kunde bara inte komma nån bra isbrytare Flört

    Aha, jag förstår :P Här är åldern inte så känslig, men det är många som reagerar på att min m2b är 10 år äldre och har en son på 13 år, som jag alltså är 11 år äldre :P haha! Men, sånt är livet och åldern är bara en siffra :)

    ... Tyvärr flyttar jag ut ur den här gruppen lika fort som jag hoppade in i den. Idag bestämde vi datum och flyttade faktiskt bak datumet ända till 5 juli, så det får bli jul 2014-gruppen för mig istället.

    Men stort Grattis till er alla och jätte lycka till på färden!! {#emotions_dlg.flower}Solig
Svar på tråden Augusti 2014!