Inlägg från: amerika |Visa alla inlägg
  • amerika

    Hur göra med alkoholfritt?

    säker skrev 2013-04-10 17:35:24 följande:
    Varför ha dricka som liknar vin och alkholhaltiga drycker i över huvudtaget? Om det är en person som t.ex. har problem med att motstå alkhol, så kanske det inte är själva procenten och hur "stark" drycken som gör att denne "trillar dit". Det kan vara bara en sådan sak som att det alkoholfria alternativet liknar i utseende och smak som det alkoholhaltiga alternativet. 
    Chicita skrev 2013-04-10 19:48:39 följande:
    Det finns som sagt mer än en anledning att inte dricka alkohol.
    Det är väl bra om det finns både och i så fall: både alkoholfritt vin och öl (till dem som vill dricka "vin" men som ammar eller kör bil t ex) samt även andra alkoholfria alternativ till dem som inte kan eller vill dricka alkoholfritt vin.

    Den som är nykter alkoholist måste själv ta ansvar för vad han/hon dricker, mycket riktigt kan det räcka med att smutta på alkofritt vin för att trilla dit igen. Men det är ju inte brudparets fel.

    Och är det en person med pågående alkoholmissbruk, blir det svårare, för den personen kommer förmodligen ha svårt att hålla sig borta från den alkohol som finns, trots att det ges goda alkofria alternativ. Men det är ju inte heller brudparets ansvar....
Svar på tråden Hur göra med alkoholfritt?