Inlägg från: LadyTeague |Visa alla inlägg
  • LadyTeague

    Hur göra med alkoholfritt?

    Vi tänkte ha bål till brudskålen, en alkoholfri och en med vitt vin. Fast den med vin är ganska alkoholsvag, man vill ju inte att gästerna toppar för tidigt.
    Sedan har jag tänkt läsk till barnen och de vuxna som vill ha, kranvatten (dels för de som dricker rött vin), lättöl och bubbelvatten, men tyvärr tog det stopp efter det. Jag har frågat runt bland de jag känner som inte dricker och de flesta gillar inte alls alkoholfritt vin. Jag funderar på om man kan köpa backar med 33cl både läsk, bubbelvatten och lättöl, för då kanske det är lättare att välja lite olika smaker och kanske hitta lite vuxnare alternativ bland läsk och bubbelvatten.

    Jag har också funderat på att smaksätta vanligt kranvatten med ex. hallon, vattenmelon, citron eller liknande, som ska finnas hela eftermiddagen/kvällen för de som vill ha. Det kan ju vara extra gott om det blir en varm dag och ett plus för de som dricker alkohol i värmen. Jag kan förresten tipsa om att ha i frusna jordgubbar eller andra frusna bär, så fungerar de både som is och smaksättare.

Svar på tråden Hur göra med alkoholfritt?