Inlägg från: CJ5 |Visa alla inlägg
  • CJ5

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Hej tjejer hur är det med er? Skönt att det börjar bli höst nu, då är vi en årstid närmare nästa sommar :)

  • CJ5

    Malin 91 hur många gäster har ni?

    Om det blir den lokalen vi funderar på så står vi för frakt av gäster från stan till kyrkan, från kyrkan till lokalen får dom använda apostlahästarna och från lokalen hem sen får dom ta taxi eller apostlahästarna! :)

  • CJ5

    jag har varit på två bröllop i vuxen ålder, första bröllopet fick vi skjuts med buss från kyrkan till lokalen och sen från lokalen in till city.. och det var jätte bra! På andra bröllopet fick vi ta egna bilar till och från lokalen och den festen klingade av vid tio...

  • CJ5

    Vi har funderat på catering från ica kvantum, 145 :- per person.. Men det känns ju lyxigare med en riktig catering :)

  • CJ5
    Pia88 skrev 2013-09-04 09:36:16 följande:
    Usch.. nu börjar mardrömarna komma.. För några nätter sedan var vi på möte med prästen och skrev kontrakt med honom... Med var en "surkärring" som jag sett via jobbet... Men jag tror iaf att vi fick bokat prästen..

    Nu inatt var jag på prinsessan maddes bröllop som gäst... var bland de första att ta maten men kom ändå sist till borden då alla andra redan ätit och stigit upp.. Sen kom jag på att det är ju bara några veckor kvar. Inga inbjudningar hade vi skickat, inget vin var beställt, ingen skumpa... känner paniken stiga o vaknar sen hemma i min egen säng...

    Hoppas verkligen att det inte blir så..
    Om du inte är jätte nära kompis med Madde så tror jag du kan vara lugn! :P

    Nej men skämt å sido, du verkar ju ha koll på läget nu, vi får hjälpas åt att bolla.
  • CJ5

    Hur mycket kan man sy in en klänning? Jag vill gärna ha knappar bak på min.. Jag fick barn för tre månader sen och har nu gått ner de 23 kg jag gick upp, men har 4 kg kvar till bmi 25 och vill efter det gå ner lite "snygg kilon" Tänkte att jag skulle få börja prova klänningar när jag har gått ner de första 4 kg nu. hade jag valt en med snörning så hade man ju kunnat snöra in den ordentligt.. men det går kanske inte att prova klänningar innan man har den rätta vikten liksom om man vill ha knappar?

  • CJ5

    vi ska om det nu blir den vi varit och kollat på, ha festen ute! på en utomhus dansbana! om vädret tillåter, annars år vi duka undan borden.

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?