Inlägg från: a ring on my finger |Visa alla inlägg
  • a ring on my finger

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Åh nu fick jag lite panik som inte har bokat frisör.
    Mailade den jag har fastnat för nu och håller tummarna att hon kan :-/

    Jag ska visserligen ha en ganska enkel frisyr så jag hittar nog någon som kan hjälpa mig.

    Mailade även den frisör som ska sätta in mitt löshår så att det är inbokat och klart.

  • a ring on my finger

    Då var det äntligen dags för att prova klänningar idag första gången. Med en budget på 4000-5000:- och slutliga siktet inställt på Kina slutade det med att jag fastnade för en klänning för 9300:- :-/ Jag fick ok från sambon om jag går med på att stryka Thailand och ta en billigare resa till Tex Barcelona eller Grekland. Lätt val...jag gifter mig en gång i min drömklänning...resa kan jag göra resten av livet

  • a ring on my finger

    För mig var det precis tvärtom. Klänningen jag fastnade för var allt annat än på rea. Det var en nyhet som kostade 9300:- (min budget var 4000 . Så nu finns det inte på kartan att jag skulle byta klänning under kvällen. Har jag lagt så mycket pengar på en klänning ska jag utnyttja varje sekund. Annars hade jag också tänkt att byta till något mer lättdansat under kvällen.

  • a ring on my finger
    Lihoo skrev 2014-03-03 11:42:32 följande:
    Här kommer bilder på mina klänningar.


    Forever yours som jag hade turen att få för halva priset då det är sista exmplaret då FY tyvärr stänger ned sin tillverkning. 3500kr med ändring för att den ska passa mig. Har tyvärr större rumpa än överdel



    Min första kärlek från Lou Lou som jag hittade billigt på blocket då den var utsåld hos den enda återförsäljare jag hittade i sverige. Hade ingen lust att åka till London och köpa hem den. Dock slutar mitt exemplar strax under knäna. 

    Var helt inställd från början att som sagt enbart ha min korta klänning då jag ska kunna dansa lindy hop på kvällen som är stört omöjligt i en långklänning. Men efter att ha varit och provat brudklänningar och även min sambo velat jag ska ha en lång blev det en långklänning med släp tillslut. Det är dock en överraskning för min blivande och det ska bli så underbart att se hans min.

    Skor - Irregular Choice: Trinklettina Low | Parbild
    Mina skor jag föll för. Vissa tycker jag är knäpp som inte vill ha vita skor. Men tur det är min dag och jag själv väljer haha.

    Annars har helgen varit väldigt framgångsrik. Efter en tripp till sthlm ärmin blivandes kläder och skor helt klar. Dock kan vi inte bestämma oss för hängslen och/eller skärp. Hängslena är snyggast utan kavaj men med kavaj på syns ju som sagt inte dessa och jag tycker skärp är snyggast på då. Men att ha bägge? Blir kanske lite kaka på kaka?
    Superfina klänningar båda två! Jag förstår att du är överlyckligt att hitta en sådan pärla till så bra pris!
  • a ring on my finger

    Här är min klänning.
    Någon som är duktig på underkjolar? Skulle behöva lite råd ang vilken modell jag ska ha på underkjolen. Vill att den ska ligga ungefär som på originalbilderna.
    Det är 5 lager tyg på kjolen som den är men jag skulle vilja få bak släpet lite. Tror det blir lite enklare att gå i den då också.



    Nu har vi båda klart med kläder och ringar. Lokalerna är fixade och maten spikar vi i dagarna.
    Så nu känns det som att det "stora" är på plats.
    Den vigselförättare vi vill ha är kontaktad och jag hoppas att han kan ta vårt datum även om det inte är hans dag att jobba. Det lutar åt det löser sig iaf!

    Det som stressar mig mest nu är att jag måste börja med pysslandet för att se om det blir så fint som jag tänker mig.

    Och så fick vi reda på att det är en stor bilutställning utanför lokalen där vi kommer ha vår ceremoni. Känns sådär roligt faktiskt...nä föresten, det känns skittråkigt helt ärligt! Men ingenting vi kan göra något åt gissar jag så det är väl bara att fälla en tår, skrika ett par gånger och sedan släppa och gå vidare.
  • a ring on my finger
    Lihoo skrev 2014-03-17 21:47:40 följande:

    Ja det var lite tyst

    Vi struntade i hotellnatt. Men det är ju ett jätte bra uppdrag åt brudtärna. 
    Hos mig har det rasslat på. Ser på min lista att det inte är så mycket kvar. Har införskaffat detta från Etsy (verkar inte som bilderna vill laddas upp?)

    Denna som gästbok + stämpeldynor:
    www.etsy.com/se-en/listing/165451556/thumbprint-guest-book-tree-wedding-tree

     
    Caketopper: 
    www.etsy.com/se-en/listing/99286523/25-inches-customise-wedding-cake-topperref=sr_gallery_1&ga_search_query=2.5+inches+Customise+Wedding+Cake+Topper+with+Heart+Message&ga_ship_to=SE&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery

    Brudtärneklänningar i färgen druva (mörklila):
    www.lightinthebox.com/sv/ARDARE---Cocktail-av-Chiffon-och-Elastisk-Vavd-Satang_p204266.html 

    Beställt vigsel ring från Schalins modell Rhen med 5st 0,03ct på varje sida om en 0.15ct mittensten
    Håller mina tummar och tår om att den är lika bra som jag föreställt mig.

    Imorn blir det möte om blommorna och fått prisförslag på bröllopstårta på 35-40kr/biten så det rullar på. Men det är roligt !! Hoppas det går bra för er andra!


    Den där tavlan med fingeravtryck har jag också på min favoritlista. Älskar den!!

    Vi har också bokat flygresan men inte hotell än. Kommer att åka på kvällen dagen efter bröllopet så vi kommer inte att lägga några pengar på hotell bröllopsnatten. Vi vill festa så länge som möjligt på bröllopet och någon sovmorgon blir det ändå inte dagen efter då vi ska tömma lokalen och äta brunch med de gäster som vill. Och så vill man hinna mysa lite med barnen innan det bär av till flygplatsen

    Det har kännt som att vi har satt det mesta stora grejor och jag har kännt mig ganska lugn senaste tiden. Men plötsligt insåg jag härom dagen att vi har ungefär 1000 smågrejor kvar att köpa/planera/fixa/tillverka...

    Nästa stora grej för oss är att göra klart all text till inbjudningskorten och skriva ut dessa. Vi tänkte skicka ut så att gästerna har dem när det är 3 månader kvar...alltså om ca 1 månad. Känner mig lite stressad
  • a ring on my finger

    Vi gifter också oss den 26/7 och planerar att skicka ut inbjudningarna om en månad då det är tre månader kvar precis.
    Vi skickade ut Save The Date digitalt för runt 2 månader sedan så alla vet redan vilket datum det är.

    Hindersprövning kommer vi att beställa nu inom kort för det ville vigselförättaren ha när vi bokar in honom.

  • a ring on my finger
    Nevertheless skrev 2014-03-29 22:25:42 följande:
    vi kom igång med grovplaneringen och bokade körkan och lokal och så men sedan kom det en liten överaskning i form av en stork  

    Så vi har valt att skjuta på bröllopet till nästa sommar istället för nu, hade bokat datum 26/7-13 och bebis är beräknad till 6/7 så därför fick det bli så istället för oss
    Men det är skönt att ha kommit en liten bit i planeringen redan iaf  
    Grattis. En stork är ju 1000 gånger bättre än ett bröllop!
  • a ring on my finger
    CJ5 skrev 2014-04-08 12:10:05 följande:

    Hej tjejer! Jag kommer och går här lite. Förlåt för det. Allt bra med alla?
    Hörrni, ivory är det gult i era ögon? Jag har trott att jag gillat den färgen, köpt ett par skor i ivory och dom är superfina, beställde min klänning i ivory och den kommer om typ fem veckor,, Men jag beställde näbbklänningar i ivory som jag fick hem för två veckor sen och dom är GULA!!!! GULA!! jag vill inte att min brudklänning är GUL!?!?!!


    Jag har beställt Ivory (utprovad i butik) och den är inte alls gul.
    Har du kanske fått fel tyg på näbbklänningarna :-/
  • a ring on my finger

    Usch, höll jag på att säga...nu är det snart bara 3 månader kvar. Vad hände med att vi hade 1½ år på oss att planera och fixa??

    Nu har vi iaf skickad in hindersprövningen och åter varit i kontakt med cateringbolaget så om ca 2 veckor är det dags att provsmaka menyn.
    Vi måste nu även bestämma oss för smakerna i tårtan snart.

    Inbjudningskorten är på G och ska skickas ut om 2 veckor tänker jag mig.

    Hemsidan är skapat och fylls på hela tiden.

    Mina sprayfärger till pysslet anländer idag så det lär väl provpysslas en del i helgen gissar jag.

    Flyget till bröllopsresan är bokat och även en söndagsbrunch har jag bokat bord till. Men inrikesflyg samt hotell återstår så det behöver vi ta tag i inom kort.

    Kläder till sonen är också dags att börja leta efter. Tjejernas klänningar är fixade.

    Sen är det väl dags att börja skriva om alla gästerna om man nu tänker ha med det i programmet, eller helt enkelt börja med programet öht

    Vad har ni som stressar er? Jag pendlar mellan att känna mig hur lugn som helst till att vara ett vrak som vill lägga mig ner på golvet och böla som en liten unge!

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?