Inlägg från: Lindatamminen |Visa alla inlägg
  • Lindatamminen

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Jag ska oxå gifta mig i juli 2014.. Vet inte om jag har missat men är det nån mer som ska gifta sig på Österlen då??

  • Lindatamminen

    SandraoErik2014 skrev 2013-09-04 15:23:27 följande:Hej,Jag har precis hittat hit och ska också gifta mig i juli 2014 ! Nyförlovad sen tre v tillbaka :)Vi bokade lokal igår! Är så glad. Ett check på den!Någon mer här från skånetrakten som ska gifta sig i juli?jag är från skåne och ska gifta mig i juli:)

  • Lindatamminen

    Ploppcorn skrev 2013-10-07 15:35:29 följande:Hej, jag slänger mig in i tråden. jag ska också gifta mig nästa år i juli, prliminärt 26 juli. har bokat lokal, men ska kolla upp kyrkan i veckan också. Har börjat fundera på hur många man ska bjuda, räknar på bugdet och tittar på dekorationsgrejer, ungefär så långt har jag kommit... Bamsemums skrev 2013-04-02 16:42:50 följande:Det är fler som har skapat trådar om sin månad, tänkte göra samma sak Då jag inte har sett "min" månad här än. Så är det fler som ska gifta sig Juli 2014? Hur långt har ni kommit med planeringen och hur känns det? :)      jag ska oxå gifta mej den dagen:) var gifter ni er?? 

  • Lindatamminen

    CJ5 skrev 2014-01-15 13:36:03 följande:Jag har hittat hit igen, hur går det för er alla? Ska om två veckor prova klänning för första gången, är jag sjukt sent ute? Tänk om jag inte hittar någon? Har ni andra klänningarna klara?  fixade min klänning innan jul:) ska bara sys upp lite men det gör jag inte fören i maj.betalade även lokalen så den är helt hundra våran nu den 26 juli..beställde inbjudningskorten igår..frisör plus make up klart.blommor klart...massor kvar dock..         

  • Lindatamminen

    hej! jag hade varit ärlig och sagt det rakt ut om han frågar:)  det är ju er dag och känner ´ni inte personen och vill inte att denna kommer på er dag så får ju den gästen respektera detta.

       

  • Lindatamminen
    Carolinekahlstrom skrev 2014-03-25 15:17:30 följande:

    Hej! Vi gifter oss 26 juli och skickade inbjudningarna igår! När tänker ni fixa med hindersprövningen? Det är ju i tidigaste laget just nu, men typ nästa månad? Känns skönt att ha det gjort, men samtidigt så vill man ju inte slarva bort papperen ;) man vet ju aldrig.


    det är vårt datum med:) vi ska precis ut med våra i nästa vecka:)

    hindersprövningen väntar vi med typ till i mitten av april...

    var gifter du dej??? vi gifter oss på österlen i skåne:)   
  • Lindatamminen
    Blivande frugann skrev 2014-03-24 14:57:05 följande:
    Om frågan hade kommit hade vi tagit upp det. Men det verkade då som om det var självklart, för honom. Så vi får försöka smyga in lite fint att inbjudningarna är personliga. 
    jo iofs är det sant... gör ni inbjudan själva kan ni ju skriva "du" är välkommen;)
     
  • Lindatamminen

    ååå nu händer det grejer igen på planerings sidan:)

    beställde precis brudtärneklänningarna och min ring är bestämd och snart köpt:)

    och skorna går jag in förtillfället:)

    det är ju snart juli eller hur??:)       

  • Lindatamminen

    Hej.. har lite ångest över val av brudbukett:/
    jag har tänkt mej en enkel men vet inte om denna är för enkel.... vad tycker ni? den ska enbart innehålla ljus ljus rosa rosor då det är en av färgerna i vårt tema... kommer inte ha smycket som finns på.. beslutsångest.....


     

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?