Inlägg från: haps |Visa alla inlägg
  • haps

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Halkade in i denna tråden, ska gifta oss den 19/7. Och oh my god vad efter jag känner mig! Har inte alls fixat lika mycket som ni gjort! Det vi har gjort är : 


    Bokat kyrka och präst
    Bokat catering och lokal, dock ej valt ut mat än!
    Bokat tårta, dock ej valt utseende och smak än!
    Köpt kostym
    Beställt brudklänning, den har inte kommit än.

    Sen har vi inte gjort nåt mer!
    Har börjat titta på ring, men inte bestämt mig än... 
    Är jag seg eller ? =)

  • haps

    Haha okej ni kanske har rätt :)

    Vi ska dessutom ha ett väldigt litet bröllop så känns inte som att det är så jättemycket som behöver fixas. Vi kommer att vara totalt 15 personer, så litet men mysigt siktar vi på :)

  • haps

    Hej hörrni! 
    Nu har jag kommit liiiite längre i min bröllopsplanering=) 

    Har fått hem klänningen och jag är nöjd :) har beställt en underkjol till den nu också så väntar på att den ska komma.

    Har även pratat med de som ska göra maten och bokat in en träff med dem för att bestämma mera och kolla in lokalen.

    Har skickat ut inbjudningskort.

    Bokat hotell till bröllopsnatten, minisvit med champagne och godis- & fruktbricka :)

    Bokat fotograf.

    Fick även hem en brudbukett i tyg som jag beställt! Men är väldigt tveksam... är det "okej" att ha en brudbukett i tyg eller ser det väldigt fejkat ut? Själva buketten är egentligen fin men jag är tveksam på ifall alla kommer tänka att det är fult med tygbukett. Så vad tycker ni? Ärligt? 

  • haps
    Kakbakaren skrev 2014-05-27 17:56:32 följande:
    Jag tycker det är okej. Hade först själv tänkt ha en men det blev billigare med riktiga blommor än den i tyg jag hade kollat på så det blev med vanliga blommor i alla fall. Är ju som sagt praktiskt också eftersom den inte kommer att vissna och går bra att spara :)

    Om jag skulle gå på bröllop där bruden har en bukett av tyg skulle jag nog inte tänka desto mer på det heller. Om du tycker att buketten är fin tycker jag absolut att du ska köra på den :)
    Tack för alla svar om tygblommorna!

    Jag tycker att buketten är fin men jag har nog ändå bestämt mig för att köpa en med riktiga blommor. Ställer jag tygbuketten i en blomkruka så kan jag ha den som dekoration i kyrkan eller på middagen istället kom jag på :)
  • haps
    Kalejdoskop skrev 2014-06-27 13:20:31 följande:

    Alltså. Jag har varit rätt lugn med allt hittills, bokat allt i tid osv. I mars meddelade frisören att hon skulle byta jobb och kunde därmed inte göra min uppsättning. Hon fick dock så dåligt samvete, så hon gav mig åtta-nio nummer till andra frisörer, och jag hittade en som verkade bra, och vi bokade in både provuppsättning och på den stora dagen. Igår hörde hon av sig och meddelade att hon kommer vara höggravid vid den tidpunkten och att jag borde fråga någon annan. En månad innan säger hon det! Har ringt runt till resterande frisörer, alla är bokade eller ska på semester just då, förutom en som skulle kolla om hon är hemma då eller inte. Paniken är ett faktum :( vad hade ni gjort??


    Men gud vilken dålig stil, hon har väl vetat länge att hon kommer vara höggravid och borde kunnat säga det titidigare!
    Jag tycker att frisören borde lösa detta åt dig på något sätt, finns det ingen annan frisör på samma salong som hon kan se till att "ta över" dig?
  • haps
    Julibrud2014 skrev 2014-06-27 21:36:53 följande:

    Hej! Nu är det länge sedan jag varit in här.. Tiden har helt enkelt inte räckt till. Vi tyckte vi var ute i väldigt god tid. Men sen började bakslagen komma. Först höll vi på att bli av med lokalen pga något strul i föreningen som höll i den, det löste sig dock till slut. Sen hoppade båda våra servitriser av, de hade varit bokade sedan oktober. Eftersom både jag och min blivande jobbat inom restaurangbranchen så lyckades vi via kontakter och kontakters kontakter lösa det tillslut. Sen havererade bilen som vi skulle åka med från kyrkan till lokalen. Delen beställdes men hinner inte till bröllopet. Efter lite om och men löste även det sig. Så meddelade vår husleverantör som skulle leverera huset att de blir försenade (det skulle kommit i början av juni) nu kommer det 9 juli och vi gifter oss 12. Om inte det skulle räcka har bostadsföreningen bestämt att det blir renovering av lägenheten som vi bor i nu (planerat till den veckan som bröllopet såklart) men då fick jag totalt sammanbrott på dem med all annan stress i bagaget så nu har jag fått det flyttat till inkommande vecka istället (efter var omöjligt) jag trodde aldrig att jag skulle bli så stressad inför detta men tack och lov har vi familj och vänner som ställt upp till tusen och allting bara fixar sig kan inte beskriva hur tacksam jag är till dem. Idag fick jag hem klänningen från sömmerskan och känner mig riktigt nöjd och på banan igen..


    Men herregud vilken otur ni har haft! Jag skulle bryta ihop om det där var jag :)
  • haps
    Utvandrare skrev 2014-07-01 10:16:54 följande:

    Pinsam fråga: Vad är ett bröllopsprogram? Jag har inte varit på så många bröllop och inte Mr. U heller. Vi kommer inte att ha någon toastmaster eller värdpar.

    Vad innehåller ett program? Är det något gäster förväntar sig/vi behöver? 


    Vi kommer inte ha något sånt program! Fast vi ska inte ha så stort bröllop heller, bjuder bara närmsta släkten och äter middag efteråt... Ingen fest som håller på hela kvällen med andra ord. Kanske är större "behov" av festprogram om man har en stor och lång fest.
  • haps

    Imorgon är det dags för oss med!
    Känner mig konstigt nog inte speciellt stressad. Läget är hyfsat under kontroll tror jag :)

    Var och hämtade blommorna och tårtan idag. Blommorna är jag jättenöjd med, fick en fin bukett för 300:-. Tårtan däremot är jag mindre nöjd med, den är inte alls så fin som jag hade tänkt mig. Väldigt besviken på den faktiskt :( Inte mycket att göra åt, får helt enkelt hoppas på att den är supergod så väger det upp för utseendet på den.

    Nu  håller jag på och packar väskan som vi ska ha med oss till hotellet efter middagen imorgonkväll :) I övrigt är allt typ klart tror jag.... :)

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?