Inlägg från: hopelessbelle |Visa alla inlägg
  • hopelessbelle

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Hej alla blivande brudar! Jag ska också gifta mig i juli och undrar över hur ni har tänkt med jacka/bolero/sjal/kofta osv? Man hoppas ju på bra väder men det kan lika gärna regna och vara kallt. Vet inte hur jag ska göra och vad som blir snyggast till bröllopsklänningen. Man vill ju inte gå och frysa hela dagen...

  • hopelessbelle

    Åh vad nervöst det börjar bli nu! den 5/7 smäller det. Är så rädd att jag ska glömma något viktigt. Hur är det med era nerver?

  • hopelessbelle
    virrefo skrev 2014-06-19 09:21:15 följande:

    Två veckor kvar ca till 5/7. Nu börjar det bli en aning nervöst. Ett års planering börjar se sitt slut. Allt är fixat.. Eller ja nästa. Mest småsaker som jag inte kan styra över så mycket som jag vill. Panik över vädret har jag tänk om det regnar vad gör vi då fotografering sker utomhus innan vigsel. Har ingen back up plan. Och är det okej att använda ringen under fotografering trots att vi inte officiellt är gifta då.


    Vad roligt att vi har samma datum! Vilken tid och vart ska ni gifta er? Jag är också orolig över vädret. Vi har ingen back up plan heller förutom paraply. Vi tänkte också ta bilderna innan vigseln med ringen och sedan ta av den igen innan vigseln. Vi gör så eftersom vi kommer att vara framme vid festplatsen förhoppningsvis senast 19 och senare än så vill vi inte börja med förrätten.
  • hopelessbelle

    Nu är jag också gift! Den 5/7 fick jag äntligen min man och blev fru. Det känns fortfarande overkligt. Vi hade en fantastisk dag tillsammans med våra familjer och vänner. Vi hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli så lyckat som det faktiskt bleov! Just nu är jag och min man på vår smekmånad. Vi åkte iväg redan samma natt och det blev en lååång dag. Vi var vakna i 38 timmar innan vi fick sova :) Önskar er alla nyblivna fruar och kommande brudar ett stort lycka till!

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?