Inlägg från: CJ5 |Visa alla inlägg
  • CJ5

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Vi ska gifta oss 19 juli nästa år. Jag ska ringa kyrkan och boka snart. Men jag är galet nervös, vad säger man? Jag tillhör inte den kyrkan som vi vill gifta oss i. Och visst är det så att man får gifta sig i kyrkan bara den ena partnern är medlem i svenska kyrkan va?

  • CJ5

    Jag tycker det är så långt kvar att jag känner mig lite töntig som börjar planera nu. Men det kanske är dags? När börjar ni prova klänningar? Tänkte ringa kyrkan nu efter semestrarna. Men som skrivet känner mig lite töntig.

  • CJ5

    Har hittat så fina klänningar på etsy till mina döttrar, dom är jätte billiga under 300 kr styck, problemet är att dom ska måttbeställas och jag har ju ingen aning om hur stora dom kommer vara nästa sommar... 5,5 år och två månader är dom nu. Har hittat en billig kostym till minsta sonen också, men samma problem, vilken storlek har han nästa sommar?

    Satt och fixade med våra inbjudningskort igår, så nu är utsidan klar, dom är turkosgröna med vintagespets och ett hästbrudpar på! :) Så fina!

  • CJ5

    JAG HAR BOKAT KYRKAN!!! *stuttsar upp och ner och hoppar runt* 19 juli klockan 16 nästa sommar blir jag fru!!!! IIIIK!!!!!

  • CJ5

    Hej Johanna och Happy. Det är tyvärr ganska tyst här emellan åt och jag är ny i tråden men välkommnar er ändå.

    Vi gifter oss den 19 juli och just nu stampar jag i startgroparna! Jag vill börja planera och fixa nu! :) På lördag ska vi kolla på en lokal!

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?