Inlägg från: Happilyeverafter |Visa alla inlägg
  • Happilyeverafter

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Hoppar också in här! Ska gifta mig 5 juli 2014, är redan i full gång med planering hihi

  • Happilyeverafter

    CJ5 Tack så mycket, jag är också ivrig. Har varit runt och titat på säkert 10 ställen att ha festen på hittills. Så svårt att bestämma sig!Pia88: Vilken vacker bukett, vad långt du kommit i din planering som redan har klänning och allt...*avis*I veckan ska jag och m2b titta på ytterligare 5 festställen, börjar känna att jag kanske är för kräsen, vill ha en lokal som har "allt" men hittar småfel på alla ställen    

  • Happilyeverafter

    Klart man kan ha två och växla mellan, bara roligt ju! Vi har inte köpt våra vigselringar ännu, men köper nog dem från samma ställe vi köpt förflovningsringen.Hoppas lokalen är fin!  

  • Happilyeverafter

    Linda: Säger också välkommen även om jag precis kommit hit själv!Pia:Jätteromantisk klänning!CJ5: Vi köpte våra förlovningsringar hos juveleraren W.A. Bolin  här i Sthlm!    :)  

  • Happilyeverafter

    Cj5: Det låter som en jättesnygg dukning! Vad långt du kommit i tänket jag har bara beslutat mig för ett ffärgtema...sen får man ju se om det passar till lokalen. Ska snart iväg och titta på Grand HotelBamse: Det är ju inte alls särskilt lång tid ni skjutit upp det, definitivt värt det om det finns risk för  att pollenallergin annars förstör er dag! Lycka till med all planering.   

  • Happilyeverafter

    Cj5 åh vad tråkigt, vet precis hur det känns. Jag jar prelbokat två lokaler, den ena är hasselbacken och den andra är Grand hotel Saötsjöbaden. Jag gillar Grand Saltsjöbaden mycket mer men är orolig för all kritik de fått under tidigare år, så vet inte riktigt hur jag ska välja...

  • Happilyeverafter

    Jobbigt med ryggont!Med mig är det väldigt bra idag! Vi har äntligen bestämt oss för lokal vilket känns jätteskönt!Cj5 Vad är Lilys outlet?     

  • Happilyeverafter

    Provar med en ny webbläsare för att se om jag kan göra styckesindelning.

    Pia88: Mmm...pulled pork är så himla gott!

    Cj5: Det blev Grand Hotel Saltsjöbaden, fanns ingen annna lokal som kunde mäta sig, både vad gäller vår koppling dit, lokalen inuti och också läget precis vid vattnet. De har fått en ny bröllopskoordinator detta året också så jag hoppas att det inte ska vara något problem :)

    Min ring är på resizing just nu och jag känner mig helt naken utan den...vill bara ha tillbaka den! Vi ska på stor fest i helgen och jag är så töntig men jag vill typ inte gå p.g.a. att jag ej kommer kunna ha ringen på mig! 

  • Happilyeverafter

    Välkommen till alla nya tjejer!

    Pia88 gud vad du är duktig som redan kommit så långt i planeringen!! Jag borde väl också börja se mig om efter smink och frisör snart...annars kanske alla "bra" blir tagna!

    Skickat 1000 offerter till olika  bussbolag idag...det är bara 1,2 kilometer emellan kyrka och festställe men vi har några äldre gäster...vad tycker ni? Behöver man fixa transport vid så pass "korta" avstånd. 

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?