Inlägg från: Lenaerik86 |Visa alla inlägg
  • Lenaerik86

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Hej! Jag gifter mig 5 juli 2014 i Stockholm! Vi har bara hittills bokat festlokalen där även vigseln kommer hållas. Ett helt fantastiskt ställe på Långholmen blev det :) Vi har även gjort en budget och börjat med en prel gästlista. Annars knarkar jag pinterest i jakt på inspiration så himla kul! Känns inte som att man behöver göra så mkt mer nu 14 mån innan förutom börja kika på fotograf.

  • Lenaerik86
    jirayaaa skrev 2013-05-21 17:08:59 följande:
    Som hjälp i planering kikar jag runt på nätet men passar på köpa alla bröllopstidiningar som finns. Sedan köpte jag en bok som heter bröllopsplaneraren.

    Var köpte du den boken och vad hette den? Älskar att planera och organisera Glad
  • Lenaerik86

    Vi har nu bokat fotograf och i förra veckan så spontanköpte jag en brudklänning! Hade sett http://www.laredoute.se/delphine-manivet/brollopsklanning/365473 på LaRedoute tidigare av en slump och hade jag ett erbjudande med 50% på valfri vara så då slog jag till, 2500 kr bara Glad Fick hem den igår och den var alldeles fantastisk på, precis min stil, enkel men väldigt lyxig. AHH jag är så excited, men känns helst sjukt att det är över 1 år kvar tills vi gifter oss och där hänger den i garderoben liksom...

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?