Inlägg från: Förgätmigej |Visa alla inlägg
  • Förgätmigej

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Hej tjejer!
    Åh vilken bra tråd som jag nu har lustläst igenom, superkul att läsa om allas planering! 5 juli 2014 var det här, och location blir Motalatrakten. Mamma uttryckte förskräckt  igår "har ni börjat planera REDAN?!" och jag fnissade mest och undvek att berätta att vi började på gästlistan i augusti...
    Men går inte tiden galet långsamt när man längtar som en galning?! Vi har bokat lokal och ska reka vigselplats i sommar då vi vill ha en borgerlig utomhusvigsel. Alkohol kommer att importeras från Tyskland, det kommer säkert att gå på 12-15.000, men vi vill att det ska finnas mycket av allt till alla (+100 gäster).  Jag håller på och funderar på färgtema, vilket i nuläget lutar åt rosa, creme och grön eller grå som "alla" andra, men det vore spännande med något mer udda...
    Klänning hoppas jag på att kunna fynda utomlands i höst. Vad ska ni andra ha för klänning? Jag är sugen på något med mycket spets fram och djup rygg.
    Kramar till er!

  • Förgätmigej

    Marolo, vilken härlig inspiration! Om man skulle ta och knåpa ihop några moodboards snart :D Kul med nån mer från schlätta! Jag är från Linköping egentligen men sambon från Motala. Har ni kikat på någon lokal än?

  • Förgätmigej

    Oj, dags att bli lite aktiv här i tråden igen! Marolo: hm, har för mig att grenadjärsalen ska vara fin. Hur många gäster ska ni ha? Antingen är det den eller någon annan lokal på garnisonen som är populär för superstora bröllop. Men jag håller med, det är lättare att hitta inte så centrala ställen. Har man budget till det är storans festvåning fantastisk. Bjärka säby är populärt för att man får ta med egen alkohol och kan hyra boende där, men tror bara att de tar 70 sittande. Vi har bokat Lokverkstan i Motala, har inte ens varit där och kollat, men på bild är det grymt maffigt. Det är en gammal lokverkstad som är omgjord till festlokal där det brukar vara konserter och liknande, och de tar ingen hyra utan bara några tusenlappar för städ och nyckelöverlämning! Men det väl bäst att kika på stället innan man ropar hej :D Dock ryms det tre gånger så många sittande som vi planerat, så jag tar varmt emot avskärmningsideer! Slog ett öga på budgeten som vi gjorde i höstas häromdagen och höll på att svimma. Om vi nu skulle hålla oss inom ramarna - vilket jag redan nu är i princip säker på att vi inte kommer - hamnar kalaset på 130k. Alltså vad hände?! Men bröllopet är det enda vi sparar till nu så det känns ändå kul att kunna fläsks på när det gäller :)

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?