Inlägg från: Krissymakrill |Visa alla inlägg
  • Krissymakrill

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Här har ni en till som just börjat planera bröllop för nästa sommar!! Vi har just bestämt det, så vi vet inte om det blir juni, juli eller augusti än. Vi har tänkt att gifta oss i min blivande mans hembyggd, trots att det är en 30-40 mil härifån. Vi har en hembyggdsgård som vi nästan har bestämt oss för. Vårt lilla problem just nu är att vi inte har gått ut med våra planer än och hans pappa sitter med för gåsom kassör för gården vi vill hyra =) Den är billig (ca 1000 kr) och ligger fantastiskt, och kanske får vi den ännu billigare. Men vi har inte vågat ringa och kollat detaljer om gården än, då byggden är liten och vi vill hålla det lite hemligt....=)

    Annars har vi inte bestämt så mycket än. Jag har gjort en pinterestsida med en massa inspirationsbilder som jag gillar. Vi tänkte köra på en vintage-stil med lite lantlig idyll. Budgeten tänker vi hålla kring 30 -40 000. Göra mycket själva. 

  • Krissymakrill

    Jo en sak till! Det är ju så många tankar som fladdrar runt och jag går omkring med ett lyckorus i kroppen just nu =)

    Hur har ni tänkt att göra kring efternamn? Tar ni hans eller han tar ert eller behåller ni ert efternamn? Vi har funderat på att ta min mammas efternamn (som min mormor och morfar skapade, alltså heter bara vår släkt det) plus hans efternamn med binestreck. Hans efternamn är också ett släktnamn. Dessutom är det kort, så det hela efternamnet blir inte så långt tillsammans. 

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?