Inlägg från: stormhelen |Visa alla inlägg
  • stormhelen

    Bra frisör i Stockholm - ej brudfrisyr

    Björn Axen är super bra. Det kostar, men de är verkligen super duktiga där.


    De går kontinuerligt kurser för att hålla sig på toppen och för att lära sig de nyaste tecknikerna inom både klipp och färg. Det är något som företaget kräver av sina frisörer.


    Jag har aldrig upplevt någon snobbig stämning där häller (vilket jag skulle tro att många tror).


     


     


     

  • stormhelen
    söt nöt skrev 2013-03-31 17:07:48 följande:
    Björn Axen är toppen. Alina har jag gått till under ett bra tag. Just nu har jag lite långt at åka och jag är lite för lat för att åka hela vägen in till stockholm. Men hon är jätte duktig. Hon och Emma (som jobbade där, vet inte om hon är tillbaka nu) räddade mitt hår efter en dålig frisör. 

    Jag hade samma erfarenhet. Min frisörska Eva på Axen räddade mitt hår efter en dålig klippning hos en annan freseringssalon (Toni and guy). De hade klippt mitt hår så jag såg ut som en manet. Håret uppe på huvudet var tjockt, sedan hade det klippt upp håret skit mycket så det som var nedanför öronen var som långasmala tentakler. Jag såg inte riktigt klok ut.


    Eva räddade mitt hår så att det såg okej ut. Det tog flera år att spara ut hået så att det var jämntjockt. Men under tiden så fixade hon frisyrer som såg bra ut på mig medan håret växte ut igen.


    Dock så gör inte Eva bruduppsättningar längre. Jag ska gå till en tjej som heter Maria istället (på Axen) som är super duktig.

  • stormhelen

    Skönt att höra att du bleb nöjd Red Lion! =D


    Inte roligt när man inte känner sig fin i håret, och det kan vara så frustrerande när man inte hittar en frisör som man trivs med.

Svar på tråden Bra frisör i Stockholm - ej brudfrisyr