• söt nöt

    Inte pinsamma lekar

    varken jag eller min blivande uppskattar lekar där man blir utsatta för saker. Ex ha skoskydd på huvudet och papptallrikar på öronen. Inga pusslekar eller liknande. Men min familj och släkt tycker att det är kul att hitta på saker. (det tycker jag med, så länge det inte är pinsamt.) Dom vill gärna hitta på någon form av lek/aktivitet och undrar vart gränsen går. Och om vi kan ge några exemel på lekar/aktiviteter som vi kan tänka oss. Så nu vänder jag mig till er. Bomba på med förslag där ingen blir utsatt för att stå i centrum. Där man själv kan välja om man vill vara med eller inte. osv. Jag behöver alla förslag som finns. 

  • Svar på tråden Inte pinsamma lekar
  • söt nöt

    Tipsrunda har vi med. Men nu fick jag lite fler ideer till frågor som man kan ha med. Det tackar jag för :)

  • söt nöt

    Sparriskarro: Min moster hade skoleken på sitt bröllop. Det var kul att kolla på för både min moster och hennes man tycker om att alla tittar på dom. Jag och min blivande tycker väl att det räcker att alla kollar på oss i kyrkan :p Sedan kommer man ju inte helt undan, man är ju lite i centrum hela dagen. Men det är ok. Vi vill ju fira med alla nära och kära. 
    Vi har kommit på en sak som man kan göra. Servettleken kallas den. Toasmastern läser upp päståenden som man kan svara ja eller nej på. kan man svara ja på frågan ska man vifta med sin servett. Det gör alla gästerna och brudparet tillsammans. Ex på frågor kan vara "har gått i samma klass som bruden"...osv 

  • söt nöt

    FruForsmark: Den va ju ganska bra. Där kan man ju välja att bara ha snälla påståenden. Då är det ingen som blir ledsen utan förhoppningsvis så tar man det som en komplimang. :)

Svar på tråden Inte pinsamma lekar