Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    dinkaru - hur gick det på mötet?? :) håller tummen för att det blev som du förväntat

  • MH2014

    PoS - känns som om ni har STENKOLL ju, toppen :)
    gillar med broschbuketter,,men just nu vet jag inte ens om jag kommer ha NÅGON bukett..??..

  • MH2014

    Va till en annan stad som jag läst hör på BT att dem har bättre priser än i de större städerna,,och genom dess hemsida såg jag att ett märke jag gärna ville prova skulle finnas där. Så begav mig dit - vilken besvikelse!!! Visst fanns det klänningar i hela butiken,,men inte i min storlek!! Fick prova fem stycken, va allt som fanns i tightare stuk, FEM STYCKEN! Och då ska jag tillägga att jag är en 38:a så väl ganska "normal" med lite bredare höfter. Och det där speciella märket, jo tjäna, 2st klänningar va det de hade inne,,,förstår inte riktigt det där att man får kalla sig återförsäljare men man har inga valalternativ till potentiella kunder????
    jaja...

    nästa dilemma: Hur tänker ni om fotograf??
    vi hade bestämt oss för "hobby fotografer" och enbart vigsel och mingel, ca 3-4timmar, pris på runt 5000:-... MEN, nu vet vi verken ut eller in!?
    vi ska ju vigas på kvällen, alltså kommer ju förutsättningarna för ljus och dyligt vara riktigt dåligt, bara värmeljus och brasan liksom,,så det är ju extremt svårt att få snygga foton! Är ju inte ens säkert att en proffsfotograf får till det bra utan stativ och lite ljushjälpmedel...Hur tusan ska vi lösa detta??
    Vet en grym fotograf som tar 9000:- för 3timmar,,men har inte hört mig för med honom OM han ens tycker det kan bli bra...
    ??????? :)

  • MH2014

    Johanne - ser nu att jag verkligen blandat ihop dig och en annan brud i en annan tråd!! Ledsen... Jag menade 13december..
    men hursom är jag jätte glad för er skull :)

  • MH2014

    Tiden rusar och klockan tickar, ändå så känns det som om man inte kan göra så mycket just nu!
    klänningsprovning är det jag kommer ägna mig åt, och att fixa klart gästbokstavlan

    verkar om om vi alla ar en liten lugn period just nu :)

  • MH2014
    svorskan skrev 2013-05-20 10:05:57 följande:
    Låter som en nergången butik du varit på. Bara att fortsätta vidare till nästa butik! :) Har du testat många klänningar så långt? 

    Hobbyfotografen, har han någon portfolio som ni har tittat på? Verkar han duktig? Vad ingår i dom 5000? Får ni alla bilder som han tagit under dagen/kvällen eller bara ett x antal?

    Vad är det för gästbokstavla du gör? Är det en sån som alla ska sätta tumavtryck på? :)
    Alltså butiken va jätte stor och hade MÅNGA klänningar,,,men de ville helt enkelt inte sälja ;) Jag hat testat första ggr ca 10st, andra ggr 5st, tredje 5st,,,i tre olika butiker. Sedan beställde jag  ju hem två kinaklänningar innan jag provat och dem såldes ju vidare :)

    Båda två hobbyfotograferna är duktiga på olika sätt!! Den ena är en bekant som främst tar natur och djur. Den andra är en nyexad tjej som tar studenten nu, inte jätte fina bröllopsfoton men grymt fina natur och vimmel annars. Och eftersom vi inte är ute efter porträttbilder utan ögonblick så kändes hon ok! I båda dessas priser får vi redigerade bilder, alla från bekanten, tjejen vet jag faktiskt inte..? Proffset däremot är grym! Och får redigerade bilder där, minst 200st tror jag det va... Men som sagt priset skiljer med 5000:- mellan dem för samma timmar, 3st! 

    Ja, vi ska ha en "tumavtrycksgästbok" Skål
  • MH2014
    WinterWonderland skrev 2013-05-20 11:49:39 följande:
    haha, ja man får lite vad man betalar för... 
    Willow är väldens vackraste klänning men jag klarar inte av alla paljetter.
    Klänningen som jag sydde upp nästan gratis sitter bra men överdelen är stenhård och hon har inte satt chiffong i överdelen heller så jag måste göra om en hel del.
    Just nu känner jag mig lite off på klänningarna när inget blir som jag vill men jag ska ta tag i det nästa vecka och ta klänningen till en sömmerska.
    Hur går det för dig?


    Fy fablar katten va snygg du är!! Smal och smärt!

    Jag är oxå lite off faktiskt, allt jag skulle vilja ha ligger ju i en prisklass jag ALDRIG skulle välja fast jag kunde!!! Vill ju bara känna mig vackerOskyldig
    Ska gå en vända till den första butiken här i stan jag provade hos och lusläsa den..Har en känsla av MIN klänning kommer finnas där,,men samtidigt kanse man är sugen på att åka till Sthlm och prova "bara för att ha gjort det", kommer ju förhoppningsvis aldrig få chans att prova brudklänningar igen ;)
  • MH2014
    WinterWonderland skrev 2013-05-21 10:05:25 följande:
    Tack vad du är snäll! I ärlighetens namn står jag och suger in magen men den ihärdiga lilla babybulan är förhoppnings borta till februari.
    Jag hade drgait till sthlm om jag var du!! Skitkul att prova klänningar med familj/kompisar och dessutom så tyckter man att de borde ha stort utbud.
    Lite knepigt när det inte blir rätt på en gång.. Lite så jag föreställt mig att det ska vara.
    Men nästa vecka blir det nya tag! Då ska jag köpa tyg och reka sömmerskor! 
    Det får nog bli en tripp till Storstaden ;)
    Va och provade lite snabbt idag igen...fyra brudklänningar och tre festklänningar..Blev konstaterat att jag trivs bättre i festkklänningarna!! Ska lägga upp i forumet :)
  • MH2014

    Så, var iväg en snabbis idag och provade för andra ggr "på riktigt"

    Klänning 1
    Champagnefärg: En av dem jag velat prova, kände mig riktigt fin och speciell!!



    Närbild klänning 1


    Klänning 2
    Ljus silver..ursprungliga formen är inte smickrande för mig, så denna borde sys om till tightare över höfterna och ner till knäna, bli mer sjöjungfru, och så ska slitsen sys ner oxå. Men trivdes väldigt bra i den och tror att efter ändringarna kan jag få min efterlängtade Hollywood-känsla


    suddig närbild Klänning 2,,,


    Så, vad tycker ni??

    Tyvärr kan jag inte trolla bort höfterna och brösten men midjan och babybulorna kan jag träna bort och använda slimjim underkläderOskyldig
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014