• MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Hej!
    Tänkte om vi skulle samlas här i en vintertråd. Väldigt många väljer ju sommaren till bröllop och det känns som om det finns lite skillnader med att planera på sommaren än på vintern (förutom väder då).
    Hoppas vi kan följas åt och inspirera varandra!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-23 09:20
    14/12-13 Fannypettersson

    21/12-13 DaltonMoore

    31/12-13 maddeK

    4/1-14 Des

    18/1-14 dinkaru

    25/1-14 PoS

    11/2-14 MH2014

    22/2-14 20140222

    ?/2-14 Eliin

    31/1-15 Nami

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-28 19:56
    1/2-2014 WinterWonderland

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-16 09:51
    Nu tar v och uppdaterar med dem som vill vara med :)

    11/12-13 Nettan69- Stockholm, vigsel på jobbet en onsdag(förskola), fika efter vigseln med kollegor, familj och vänner och därefter bröllopsmiddag med familj och de närmsta vännerna. Färgtema är ljusgrönt och ivory.

    21/12-13 izredam - Lekbergs kyrka i Mariestad. Middag med närmsta familjen på Cafe Mumma.

    4/1-14 Lindlund - Björkviks kyrka (Katrineholm), fika efter vigseln med familj och vänner i Sockenstugan och efter det bröllopsmiddag med efterföljande fest med familj och de närmaste vännerna. Färgtema är vinrött och svart.

    25/1 -14 PoS - Värmdö Kyrka med efterföljande middag och fest i Hemmesta Bygdegård. Färgtema blått, vitt, silver

    1/2-14 Eliin - Hunnebostrands kyrka med bröllopsmiddag och fest i Folketshus i färgerna vitt och silver

    11/2-14 MH2014 -Västerås, mingelvigsel en tisdag med avslappnad old hollywood/glamour/bohemisk touch

    22/2-14 Jenniien - Åkers kyrka med bröllopsmiddag och fest i Gammelgården på Tallnäs stiftgård

    22/2-14 bettansss- Linköping borgerlig vigsel med efterföljande middag. "Klassiskt och elegant" i färgerna svart, vitt och champagne

    22/2-14 Maddox- Halmstad, middag och fest på Tönnersjö bygdegård färgtema vitt,lila,silver

    29/12-14 Johanne - Jämtland

  • Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014
  • Jenniien

    Hej! Länge sen jag skrev nått här. Men nu är jag på gång! Inbjudningarna är färdiga och jag har börjat skriva adresserna på kuverten. Men jag väntar en tag till med att skicka ut dem. Jag beställde blommorna igår också! För varje grej känns det mer och mer på riktigt. Nästa steg nu är väl att börja köpa in saker till dekorationen mm. Sen boka hår och smink. Vi tänkte ta oss en tur till Tyskland också för att köpa alkohol nu under hösten!

    Det vi kan boka av på listan hittills är:
    *brudskor
    *rispåsar
    *presentaskar
    *inbjudningar
    *blommor
    *lokal
    *kyrka
    *Bestämt vigselring (en ärvd som ska lämnas in för slipning och förminskning)
    *fotograf
    *sånger och solist

    En del som är klart iaf, men mycket kvar! Får lite panik ibland alltså, fast det är roligt för det mesta ;)

  • izredam

    Jag ska sätta mig och skriva korten imorgon. Har gjort alla utom 2 (köpte för få), men till dem har jag gjort allt förarbete - ska bara limma på det på kortet :)  Målet är att få ut korten denna veckan för i helgen åker vi hem och hälsar på familjen och sådär och det vore kul om korten var ute tills dess då vi inte kommer träffa dem som inte vet på ett tag sen... Så onsdag vill jag ha skrivit klart dem och senast torsdag vill jag skicka dem :)

  • bettansss
    MH2014 skrev 2013-09-16 10:11:24 följande:
    Så lite bilder ifrån migGlad

    Mina funderingar just nu är styling.
    Bara älskar denna stora hårblomma och det är väldigt mycket jag. Det som gör att jag tvekar är att jag får nog göra avkall på annan utsmyckning då blomman tar rätt mycket uppmärksamhet..++ Eller vad säger ni??


    Jag skulle nog satsa på stor maffig blomma som i bilden ovanför, tror jag skulle passa jättefint till klänningen! Tänker du dig att du ska ha utsläppt hår som på bilden? Men som sagt, då får du ju dra ner på det andra... 

    Fina skor också, de matchar verkligen klänningen perfekt! :) 
  • izredam

    Jag funderar på en snöflinga i håret (ja, jag har snöat in mig på snöflingor. Pun intended) - har tittat på den här från diadema http://www.diadema.se/smycke-3019-p-278.html, vad tror ni? Det finns matchande hårnålar också - men jag vill ha utsläppt hår så jag tror inte att de kommer göra varken till eller ifrån för utseendet. Diadema verkar ha blommor och sådär med - också fina :)

  • MH2014

    Bettansss - skorna blev tillbaka sända, matchade inte mina förväntningar och förhoppningar. Vill ha nå mer iögonfallande :)
    ang håret vet jag inte än, beror nog på hur jag stylar resten av mig..?..

  • Eliin

    izredam: jag snor snöflingorna till håret som inspiration! Det var ju jättefina Glad

    Sedan får vi se hur jag kommer att ha mitt här, har en väldigt kort page så det är inga direkta jättelängder att jobba med, har börjat spara håret lite nu, men kommer ju inte hinna få långt hår för det. Och jag vill inte har långt hår heller det är inte jag. Klippte av mig allt hår (till en kort frisyr alltså) på sommarlovet mellan 5:e och 6:e klass och har haft olika korta frisyrer sedan dess. Så kort hår är JAG Flört

  • PoS

    Izredam, fint hårsmycke! Men hur tänkte du isåfall fästa det, om du ska ha utsläppt? Ska du ha det lite på sidan eller lixom bakom örat ?

    Jag funderar också väldigt mycket på det här med styling just nu... Är inne på att ha en fläta från vänster fram runt på höger sida och sedan "avslutas" den i en stram donutknut ungefär mitt på bakhuvudet. Jag ska ha en brudkrona högst upp på huvet och tänker att flätan lixom "ramar" in den. Lite inspiration nedan:

  • izredam

    Tänkte lite som Blondinbella hade (blondinbella.se/2013/09/min-karlek/) - lagom enkelt och sådär. Med skillnaden att jag har mörkt, lockigt hår naturligt och passar verkligen inte i rakt hår. Men jag ska nog klicka hem hårsmycket och prova lite... 200kr kan man ju avvara liksom.

    Skulle förresten skriva texten i inbjudningskorten nu. Önskar att jag hade haft en sån där fin handstil som de andra tjejerna hade i skolan. Men det har jag inte tyvärr... Aja, det får bli som det blir, det är ju i alla fall personligare än att skriva ut det på datorn...

  • MH2014

    Hej tjejer. Hur mår ni alla och hur går planeringen? Det är ju snart dax ;)
    Här går det framåt... Vi har tänkt om lite på några plan och det mesta börjar klaffa!! Det mesta i dekorationsväg är klart, eller så klart det kan bli i förberedelser. Har lite sprejmålning kvar och ut i skogen och leta grenar som ska torkas.
    vi känner oss i fas. Lite stora beslut kvar som vem som ska anlitas för mat och foto, men där har vi valmöjligheter så är bara upp till oss att ta beslut och boka!

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014