Inlägg från: bettansss |Visa alla inlägg
  • bettansss

    Bröllop vintern 2013/2014

    Jag har köpt en pälsbolero på e-bay. Har inte provat den ihop med klänningen så vet inte riktigt om det passar än.

    Klädesmässigt funderar jag mest på kläder till sambon nu. Jag vill gärna att han ska ha smoking, men vi får väl se vad vi kommer överens om sen.

    izredam: Köpte dom på Ohlssons tyger (tror jag det heter), finns här i Linköping men jag tror det är en kedja så borde finnas på lite andra platser runt om i Sverige också :) 

  • bettansss

    Vi gifter oss också den 22:a februari och det är sista helgen i sportlovsveckan här. (Jag är lärare så valde den helgen eftersom jag vill vara ledig veckan innan :))

    Skickade ut Save the date-kort i juli då många vi känner brukar åka på skidsemestrar under vinterhalvåret, så ville få ut datumet innan de började boka in det.  Nu räknar vi med att skicka ut inbjudningarna senast fredag den 25:e oktober. Tror det blir lagom med fyra månader innan med osa typ en månad innan!  

  • bettansss

    Skurit och limmat papper hela dan idag och har faktiskt precis blivit klar med alla inbjudningskort! Ska köpa kuvert imorgon också så allt är klart. Tyvärr måste jag vänta med att skicka ut dom tills sambon är klar med hemsidan vi skrivit ut på inbjudnigarna att vi har. Vill skicka ut dom nu nu nu! Dom blev så himla fina, är mycket nöjd över att jag bestämde mig för att göra dem själva :) 

  • bettansss

    Här är våra inbjudningar, ville ha ganska enkla och stilrena. Det vita pappret med själva trycket på är beställt från typ Optimalprint eller nåt (har suddat ut namn och plats på denna...) och det beigea pappret är från Panduro. Det är dubbelvikt, så på baksidan är det skuret som en liten "ficka" där informationsbladet är nerstucket. Har tänkt svarta kuvert till. 



  • bettansss

    Tack för snälla ord! Nu har jag slickat igen alla kuvert och precis när jag blev klar påminde sambon mig om Seinfeld-avsnittet där Georges blivande fru dör av limmet på kuverten, haha Obestämd 

    Bella84 - Snygga skor! Härlig färg :) Var inne på typ såna fast vita innan jag ändrade mig helt och bestämde mig för Converse.  

  • bettansss
    stensparre skrev 2013-10-20 19:25:59 följande:
    Hur gör ni med gästbok/bröllopsbok? Förtryckt, tom eller en egen variant? 
    Välkommen! Jag ska nog göra gästbok som jag har sett tips på här i nån annan tråd på BT, egna blad med olika tryck på (färdiga frågor, ordet är fritt, måla en bil från dagen etc) som gästerna får välja själva och fylla i och att vi sen pysslar ihop en egen gäst/minnesbok utifrån det. Kan kanske försöka hitta länken till den tråden, kändes som att min förklaring kanske inte blev jättebra...;) Vill helst inte ha en bok med tomma blad tänker mig att det blir ganska enformiga hälsningar då men såna där färdiga fylla-i-böcker är jag inte heller så förtjust i. 
  • bettansss

    Här har det skrivits mycket sen sist! Själv har jag varit i London, köpt näbbklänning till min systerdotter och små "Just Married"-flaggor som snittarna ska dekoreras med. Inbjudningarna skickade vi ut innan helgen så de har kommit fram och vi har fått respons från en del! Som ni skriver känns det ännu mer på riktigt nu, även om vi redan skickat ut Save the date så alla redan vet att och när vi ska gifta oss.

    Angående efternamn tar jag hans. Det är bara hans familj (5 st) + nån ingift halvsläkting till dom som heter det i hela Sverige så då blir jag helt ensam med mitt för + efternamn i kombination, det är jag inte nu eftersom jag har ganska vanligt både för- och eternamn. 

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014