Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Tack tjejer!! Är så svårt, känns som ett omöjligt beslut, just nu!! Har satt deadline till första veckan i januari, hoppas jag håller den ;)
    vid sådana här tillfällen önskar jag att jag fick visa min blivande och se hans min vilken det skulle bli! men attans nej ;)

  • MH2014
    dinkaru skrev 2013-12-18 10:23:48 följande:
    Jag är väl till lika lite hjälp då,  men vill du att det ska kännas som på Oscarsgalan så är det ju den svarta du ska ha.

    Dock så var ju den vita helt lovely!  Oscarsglammig kan man ju vara när man vill nästan - men att klä & känna sig brudig kan man (förhoppningsvis) inte göra mer än en gång är min tanke =)

    DÄRFÖR så har jag nu bestämt mig & beställer klänningen som ska sys upp - har även tagit mig i kragen & struntat i allt vad plånbok & dess innehåll heter & beställt en tygbukett (med matchande hårnålar & även en "knappblomma" till karln). Den ska jag sedan lämnas in till bröllopsbutiken jag samarbetar med i stan, så ska de hjäloa mig att sätta i broscherna som jag beställde i våras/somras ^^  Bokade även tid för håret idag - i samma bröllopsbutik! Och sambon har fått i uppdrag att fixa ringar lite på egen hand - då smeden/smyckesdesignern finns några mil utanför stan där sambon jobbar (och jag har varken tid eller möjlighet att ta mig ut dit riktigt). Hans dröm var ju egentligen att smida egna & fria med - men nu blir det ju nästan så iaf =)

    Så nu börjar det hända grejer Skrattande
    DO IT!!!Flört
  • MH2014

    Vilken dramatik izredam!!, glad för att ni kan se tillbaka och haft en super dag trots kyrkans tidsoptimist.. GRATTIS till dig Fru Tommy!!!

  • MH2014

    Lindlund - härligt att ha klänningen hemma. Och du har verkligen fått ihop temat med klädsel, bukett osv :))

  • MH2014

    50 dagar kvar här :))
    har bokat tid för. Färg hos frisören, bokat fransförlängning och naglar.
    och NEJ jag har inte bestämt klänning än :/

  • MH2014

    Idag la vi på inbjudningarna på lådan,,så lagom efter nyårsfirandet får våra gäster dem :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014