Inlägg från: izredam |Visa alla inlägg
  • izredam

    Bröllop vintern 2013/2014

    Får man vara med här? Jag och min sambo bokade kyrkan idag till den 21/12-13. Då vi båda är studenter och vi inte ville vara förlovade hur länge som helst (blir två och ett halvt år i alla fall) så blev det tillslut ett litet bröllop med bara de 20 närmaste. Vi bor i västerås men planerar bröllop i Mariestad eftersom alla våra gäster kommer från skaraborg.

  • izredam

    Hur gör ni andra med transport mellan vigsel och middag? Vi hade länge tänkt ett sommarbröllop och då åka i svärfars mustang, men den är avställd under vintern (och han äger inga vinterhjul till den heller för den delen). Skaraborg är inte heller direkt snösäkert - så transport som baseras på snö känns osäkert. Häst och vagn känns också osäkert då det är en brant backe upp till kyrkan och blir det halt tror jag inte någon hästägare skulle vilja ta upp sina hästar dit, framförallt inte med vagn... Så, andra förslag?

  • izredam

    Först och främst, creds till er som pysslar massor själva, jag har inget varken öga eller intresse av sådant tyvärr :(

    PoS - ja, ringen måste vi få se! Jag ska köpa min nu det närmaste också, velar mellan två - får bli en vända till och prova nu i veckan igen. Så svårt kan det ju inte vara att välja, den ska ju bara sitta där tills man dör Flört

    Bettansss - Sjukt fin klänning! Har tittat på något liknande faktiskt, men jag struntade i traditionell brudklänning tillslut.

    På tal om min klänning, jag startade en annan tråd om det här för ett tag sen - tänkte fråga er också: Vad har man för strumpbyxor till den här den 21/12? Funderar på någon variant i vit bomull/ylle eller liknande, men blir det för socker sött? Kombineras i alla fall med converse och någon form av tröja att ta på när/om jag fryser...



    Alltså typ de här...


    Strumpbyxor i merinoull offwhite mönstrad


    Vad tror ni? Det eller nude-färgade nylonstrumpbyxor?  Eller andra förslag?
  • izredam

    Jag är två centimeter längre än m2b så att ha klackar (som jag ändå inte kan gå i) känns inte värt det... vi gifter oss i mariestad i skaraborg, så det blir nog inte 20 minus utan snarare runt nollan skulle jag tro... svarta bomullsstrumpbyxor har jag haft ibland på vintern tidigare, så det känns ändå ganska rätt. Tänkte se vad jag hittar nu när det börjar bli lite höstigare i butikerna :)

  • izredam

    Jag har funderat på en bukett med kottar i (inte bara, men som dekoration liksom), T ex som den här - vad tror ni? Ska träffa hon som ska göra buketten imorgon tänkte fråga vad hon tror då.


  • izredam

    Tunna vita nylonstrumpor har jag inte ens tänkt på - får kanske köpa ett par såna och testa också :P Vet inte riktigt vad det blir utöver converse - men det löser sig väl såsmåningom :) Är så fruktansvärt dålig på sånt där, vad som är snyggt ihop och sådär alltså...

    Vad det beträffar tärnklänningar så kommer jag inte ha några tärnorså det problemet är ur världen :) Men jag håller med MH2014 - ju mindre de får bestämma själva, desto mer hade jag betalat...

  • izredam

    Vi har en nykter alkoholist bland gästerna (i närmaste familjen till och med), därför har vi valt att inte bjuda på någon alkohol - utan de får själva handla i baren. Vi har middagen på en restaurang, så det blir deras priser i baren och så bjuder vi på all alkoholfri dryck hela kvällen. Att bjuda på alkohol skulle jag aldrig vilja göra på en sån fest, men det har nog med ens egen syn på alkohol att göra, och jag dricker nästan aldrig alkohol. Max en gång varannan månad och då typ en cider/ett glas vin eller så... m2b däremot hade inte haft något problem med öppen bar, men just den här gästen gjorde att han förstod mig så vi bestämde att det här blev bästa alternativet :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014