Inlägg från: Pingel |Visa alla inlägg
  • Pingel

    Bröllop vintern 2013/2014

    Här är en till vinterbrud! Men så mycket vinterbröllop blir det inte... Däremot har vi bokat flyg till långtbortistan och kommer att gifta oss där. Bara jag och min vackraste, utan familjefejder och annat trassel.
    Helt stressfritt på en strand.... 

    Vi gjorde en helomvändning i bröllopsplanerandet men nu bara längtar jag! Det enda som är kvar att fixa är ringar och kläder.. Resten sköter en weddingplanner åt oss på plats. Vi får allt planerat och bokat åt oss. Då ingår alla tillstånd och priser för stranden, den blir krattad & iordninggjord med en "bambubåge" dekorerad med vitt tyg och blommor. Jag får en brudbukett och mannen en corsage. Kyld champange, cermoniförrättare, en personlig hår&make up artist som kommer till hotellet, transport samt en som skall filma under 1 timme och en fotograf i 2 timmar med minst 200 bilder. (Då borde det väll bli något bra åtministonde)

    Filmen kommer vi använda som inbjudan till en stor fest som vi kommer ha nästa sommar.  När vi kommer hem skall jag posta inbjudningskort med text i stil med " Du är inbjuden på fest den 34/78 juli och du hittar din fullständiga inbjudan på "http://www.pingel&mingelfest.se"
    Där möts de av en film på vår vigsel och resten av inbjudan...

    Idag är jag så lycklig och det känns precis som det ska kännas, inte massa stress och panikkänslor utan bara ren och skär lycka och förväntan... När vi planerade kyrkbröllopet kändes att bara jobbigt och krävande. Nu får vi semester, bröllops och honeymoon på en gång. Hjärta

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014