Inlägg från: Bella84 |Visa alla inlägg
  • Bella84

    Bröllop vintern 2013/2014

    Hej!

    Får man lov att hoppa in här? Vi gifter oss den 7 dec. Och har HUR MYCKET SOM HELST kvar att ordna.
    Känner att jag skulle behöva ett gäng att ventilera med, hehe =)

  • Bella84

    Hej alla!

    Jag hoppar gärna in här om dt går bra? Vi gifter oss den 7 december. Åh jisses vilka nerver jag börjar få emellanåt. Skulle behöva någr att babbla, rabbla, planera av mig med :D Imorgon landar min brudklänning enligt (ups) som jag beställt från JenJenHouse och jag kan knappt bärga mig.

  • Bella84
    Jenniien skrev 2013-10-08 15:39:17 följande:
    Nu har vi skickat ut inbjudningarna, vi gifter oss 22/2 och har osa 14/1! Galet, nu börjar det känns som det är på allvar;) Hur gör ni med maten? Vi funderar just nu på att laga själv med hjälp av nära släktingar. Vi har tänkt på en liten buffé med ostar, bröd, kött, paj och gratäng. Det är ungefär samma som cateringen erbjuder sär vi bokat huset för festen. Någon som beställt klänning över internet med mått, hur blev det?
    Åh så kul!
    Vi ska också ha buffè dock har vi beställt allt. Eftersom jag är urusel på att laga mat och ska ha 80 gäster så kändes inte det som ett vinnande koncept. ;)

    Jag har beställt min klänning, kommer imorgon. Beställde den på JenJenHouse. Jag tyckte det var svårt att mäta då jag inte har några höfter direkt, men mer mage. Ska bli spännande att se om den sitter bra. Jag lade på några cm, anser att det borde vara enklare att sy in än ut ;)

    Har du kollat på någon speciell klänning?
  • Bella84
    Jenniien skrev 2013-10-08 20:58:04 följande:
    Ja, vi tänkte också beställa först men jag blev lite snål också, hahah, nej men priset gick upp till det dubbla mot vad vi räknat på. Så vi får se, har inte bestämt oss helt än, men budgeten är lite tight då jag studerar.

    okej, va spännande! Jag tänkte beställa från millybridal. Har kollat på samma sen i april men nu helt plötligt blir jag velig, haha. Så jag får spana runt liiite till men känner att jag måste verkligen beställa snart så jag får den i tid! när beställde du din?

    ja, jag tycker också det evrkar svårt att mäta men de färdiga storlekarna passar inte alls min kropp. Haha, ja så tänker jag också, sy in går ju! :P
    Vi märkte snabbt att prisskillnaden var enorm. (sen får man givetvis vad man betalar för i många fall) Men hittade ett ställe i närheten som tar 175:- per person.Billigt tycker jag. Har även hört fler som varit nöjda med dem så jag hoppas det blir bra. De blir Fläskfile, Färsbiffar, kycklingfile, tzatsiki (bara för att jag måste), fetaost, pastasallad med soltorkade tomater och oliver, potatisgratäng, grönsallad, dressing + nybakt bröd.

    Ja det här med budget är inte helt enkelt. Jag får typ ångest varje gång jag köper nåt, ring, klänningen eller alkoholen till bröllopet. JISSES vad pengar man lägger på allt. Men man hoppas ju det blir värt det.

    Jag var med dö-velig. Hade mina tärnor över som hjälpte mig bestämma. Jag är antingen allt eller inget. Valde att köra på allt denna gången. Men tycker det är svårt att se klänningen på sig själv. Jag är inte direkt någon Size 2 som modellen på bilden, men jaja vi får väl hoppas det blir bra ändå.

    Jag är sjuuukt chockad över leveranstiden. Jag beställde den 26 sep. En brudklänning, 4 boleros, två tärnklänningar, en underkjol och lite annat smått och gott. Allt skulle sys upp och skickas. Och jag får det imorgon. GALET.
  • Bella84

    Tack!! Alltså jag dog lite så fin den är!!! Var lite stor vid bysten dock. Ska snart upp till svärmor och prova ordentligt! (Provade bara lite snabbt här hemma) Se om jag kan lyckas med att ta en bild!!

  • Bella84

    Verkar inte som om att man kan citera via tfn? Iaf, jag fyndade mina drömskor i somras. Kom sedan på att det var öppen tå och kanske inte det bästa. Men jag tänker såhär. Om de nu skulle visa sig vara massa snö eller slask (bor i Skåne;) så hade de knappast gått med vanliga pumps heller. Så jag gör en chansning med öppen tå ;)

  • Bella84

    Ska försöka lägga upp bild på skorna. Ja jag känner också att jag får ha ett par andra skor ute :) MH2014:: skitfina skor!!! Mullet dress är ju bara SÅ FINT!!!!! Bettannsss Kan man inte få se en bild på korten?

  • Bella84
    bettansss skrev 2013-10-13 12:09:02 följande:
    Här är våra inbjudningar, ville ha ganska enkla och stilrena. Det vita pappret med själva trycket på är beställt från typ Optimalprint eller nåt (har suddat ut namn och plats på denna...) och det beigea pappret är från Panduro. Det är dubbelvikt, så på baksidan är det skuret som en liten "ficka" där informationsbladet är nerstucket. Har tänkt svarta kuvert till. 



    Superfint. Gillar inte själv krimskrams. :D
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014