Inlägg från: Nettan69 |Visa alla inlägg
  • Nettan69

    Bröllop vintern 2013/2014

    Vi ska gifta oss 11 12 13 Kyss

  • Nettan69
    MH2014 skrev 2013-07-19 19:39:02 följande:
    Jag har beslutångest!!! Vet inte hur ja ska göra med brudklänningen! Köpa/prova fler/vänta till hösten eller nu...??? Virrvarr i hjärnan, ena sekunden har jag bestämt mig men efter några timmar är jag tillbaka på noll. Googlar som en galning och får nya perspektiv hela tiden samtidigt som jag försöker följa en budget...haha, inte lätt detta, inte alls. Tur man förhoppningsvis inte behöver göra det föööör många ggr ;)
    Jag kände som du, men så sa min underbara blivande make - den du såg först och gillade är den du ska ha. Så nu har jag köpt en klänning på Lindex på sommarrean som jag ska gifta mig i den 11/12-13. 

    Lycka till, du kommer känna när det är rätt.  
  • Nettan69

    Inbjudningskorten är klara Skrattande 
    Men när ska vi posta dem? Vi gifter oss den 11/12-13 och min m2b tycker vi ska posta dem i slutet av september. Själv vill jag lägga dem på lådan redan nu Tungan ute

    Hur har ni gjort? 

  • Nettan69
    MH2014 skrev 2013-07-31 22:15:31 följande:
    Har hittat en rolig och fin Mori Lee klänning,,har sökt landet runt men ingen har den hemma. Däremot är några återförsäljare villiga att ta hem den (utan provning), kruxet är att de lägger på mer än 100% ökning av priset :O så beiget! I USA går den att köpa till pangpris men Mori Lee har en regel som gör att USA inte får skicka internationellt :( utan bara till amerikansk adress,,,,fyyyy tusan man inte har någon som är bosatt där som kan agera mellanhand! :(
    Hur har det gått med klänningen? Jag kanske kan förmedla en kontakt åt dig om du vill? 
  • Nettan69

    Eller hur - otåliga brudar Tungan ute
    Men jag får väl vänta en liten stund då, en kompromiss.... Kanske postar dem i slutet av aug istället... Hahaha.

  • Nettan69

    Vi ska gifta oss på mitt jobb en onsdag, jobbar på förskola. En av föräldrarna är präst så hon ska viga oss i vårt stora rörelserum. Efter det blir det kaffe/saft och bröllopstårta på förskolan. 
    Senare på kvällen så går vi + de närmaste iväg på middag.  

  • Nettan69

    11/12 Nettan69- Stockholm, vigsel på jobbet en onsdag(förskola), fika efter vigseln med kollegor, familj och vänner och därefter bröllopsmiddag med familj och de närmsta vännerna. Färgtema är ljusgrönt och ivory. 
    29/12 Johanne - Jämtland
    4/1-14 Lindlund - Björkviks kyrka (Katrineholm), fika efter vigseln med familj och vänner i Sockenstugan och efter det bröllopsmiddag med efterföljande fest med familj och de närmaste vännerna. Färgtema är vinrött och svart.
    1/2-14 Eliin - Hunnebostrands kyrka med bröllopsmiddag och fest i Folketshus i färgerna vitt och silver
    11/2-14 MH2014 -Västerås, mingelvigsel en tisdag med old hollywood/art deco/glamour/bohemisk touch 
    22/2-14 Jenniien -  Åkers kyrka med bröllopsmiddag och fest i Gammelgården på Tallnäs stiftgård
    22/2-14 bettansss- Linköping borgerlig vigsel med efterföljande middag. "Klassiskt och elegant" i färgerna svart, vitt och champagne
    22/2-14 Maddox- Halmstad, middag och fest på Tönnersjö bygdegård färgtema vitt,lila,silver

  • Nettan69

    Inbjudningarna är skickade, vi har fått ett svar än så länge, men osa är 11 nov så vi hoppas fler svarar.... 
    Man blir ju lite nojig... Kommer de inte? Varför svarar de inte på en gång....
    Men det är väl bara o vänta. TÅLAMOD..

    Restaurangen är bokad, vi kommer ha självkostnadspris för maten eftersom jag gifter mig för andra gången och min m2b gifter sig för tredje gången, och vi hade verkligen inte tänkt att gifta oss, men ibland är kärleken så stark så det bara känns rätt ♥. Vi vill inte ha några presenter heller - vi vill bara att våra vänner delar denna dag med oss. 

    Har hittat en tjej som gör makeup och hår, jag har så kort hår men hon tar bara 250kr för att fixa till det, så det kändes helt ok.  

    Har en klänning jag köpte på sommarrean, men nu har jag lagt bud på en på Tradera... Vi får se, vinner jag den så kanske det finns en mening med det Flört, annars tar jag den jag har hemma. Min m2b ska köpa sig en väst och en fluga, skjortan är redan inköpt. Han vill inte ha kavaj då han jobbat flera år som ordningsvakt och burit det som arbetskläder. 

    Brudbuketten har jag köpt, det är inte riktiga blommor. Hade det på mitt förra bröllop, sparade dem och fick dem insatta i en tavla, den slängde för några år sen... Så nej, inga riktiga blommor denna gång.

    Skorna är oxå inköpta, ska börja gå in dem strax. Det är ju ändå 3 mån kvar så jag har tid.

    Vi har lokal och prästen är bokad. Ska ju gifta mig på mitt jobb (förskola) och en förälder till ett av barnen är präst och hon blev jätteglad när vi frågade om hon ville viga oss. Brudnäbbarna är ju oxå klara då alla barnen kommer få vara med på bröllopet. Tungan ute 

    Både jag och min m2b hade mardrömmar om bröllopet häromnatten. Jag drömde att vi var i fel lokal, hade fel präst och det var helt fel dag... Min m2b drömde att han stod och stekte skinksnitzlar till alla gäster... Hmmm...

    Nej, men det känns som om det mesta är under kontroll faktiskt.

    Hur går det för er andra?  

  • Nettan69
    20140222 skrev 2013-08-31 21:49:17 följande:
    Alla är så duktiga och planerar och grejar. Jag har inte orkat att göra något :(. Lycka till alla! 
    Du har ju lite mer tid kvar, jag lovar att inspirationen kommer Glad. Om inte så finns ju vi här och kan peppa dig. 

    Kram och ha en bra kväll.  
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014