• Äldre 22 Apr 20:38
    242579 visningar
    1032 svar
    1032
    242579

    Bröllop vintern 2013/2014

    Hej! Jag hoppar in här med, planerar bröllop till 18 januari 2014, vår årsdag! Vi har pratat en del med en fjällstation utanför Storlien, och ska troligtvis ha en två/tredagars där. Med, som det ser ut nu, ca 40 pers, men förhoppningsvis ska vi kunna minska på antalet då vi tänkt stå för boendet fär gästerna. Vi filurar på utformningen av inbjudningskorten, och mycket mer än så har vi nog inte hunnit!

  • Äldre 28 Apr 12:27
    #70

    Jag velar mellan att få en klänning uppsydd  eller att ha en broschbukett (dom är ju inte de billigaste). Finns en nyöppnad butik i stan som gör både och!  Men ville man så kunde få hjälp med endast måtten om man t ex vill beställa klänning på nätet och veta att det blir i rätt storlek. Gör man det kan man ju lägga lite extra på en bukett som varar förevigt!  Har en tid bokad med designern 7/5 =)

  • Äldre 28 Apr 15:46
    #73
    annapia skrev 2013-04-28 15:12:53 följande:
    Läckert med en broschbukett. Tycker du ska satsa på det! En härlig inredningsdetalj att ha kvar som minne även efter vigseln. Vad ligger de på för priser förresten?
    Det lutar åt det =)

    lyckligagatan.net/ där jag var & kikade så tog dom från två eller tretusen för en liten (storlek för en tärna ungefär) och från sextusen för en större (brudbukett-storlek)!
  • Äldre 29 Apr 11:19
    #80

    annapia - Tack för tipset ;) svorskan - Var på etsy inspirationen började. Men har alltid varit ett fan av närproducerat, så får se vad man isf ska kunna pussla ner priset till!

  • Äldre 29 Apr 11:28
    #81

    annapia - Tack för tipset ;) svorskan - Var på etsy inspirationen började. Men har alltid varit ett fan av närproducerat, så får se vad man isf ska kunna pussla ner priset till!

  • Äldre 1 May 16:20
    #89
    MH2014 skrev 2013-04-30 10:55:50 följande:
    Har inte provat några fler, men i mitt huvud så har jag massor med inspiration Flört Det enda problemet är att de jag hittar ligger i prisklasser jag inte är villig att lägga (typ 40 000.- och högre).
    De färgar jag funderat över är,,vit, ljus silver, blush, nude och silver... får se om jag hittar nån tillslut eller om det blir ett brudklänning,,nån liten twist iaf hoppas jag att jag hittar.
    Vill se ut som en filmstjärna, en liten Bond-brud  Kyss
    Bond-brud, gud så fränt! På tal om det, har du sett nyaste kollektionen nagellack från OPI? Den heter Bond Girls ;)


    Jag köpte Solitaire (det vita), med en gång! Funderar på att ev ha en klassisk manikyr, fast med just Solitaire som tipp! Jag köpte även Tiffany Case (blå), men bara för att den var snygg dock :)
  • Äldre 1 May 16:21
    #90
    svorskan skrev 2013-04-30 10:28:20 följande:
    Förstår om du vill ha närproducerat :) Blir spännande och se vad ni kommer fram till tillsammans med designern.

    Blev lite sugen på att beställa egna broscher och göra en egen bukett. Hittade en tjej på Etsy som säljer jättefina snöflingebroscher.
    SKulle man kunna få en länk till tjejen med snöflingebroscherna tro? :)
  • Äldre 6 May 11:58
    #94
    MH2014 skrev 2013-05-06 07:53:24 följande:
    Det här med att ta en paus i bröllopssurfning går inte som jag planerade.... :D
    Det är ju såååå inspirerande och roligt att läsa om er alla och surfa inspiration,,mest klänningar nu faktiskt!!

    Hur går det för er andra??
    Vet hur det är, så fort jag pendlar till/från jobbet sitter man där med apparna i högsta hugg!
    Och väl hemma sitter jag bara och klipper & klistrar på inbjudningskorten, har kommit en liten bit på g!

    Och imorgon åker vi & träffar designern & pratar om både klänningar & broschbuketter :D

    svorskan - Tack, ska kika in där :)
  • Äldre 14 May 12:39

    Mötet gick riktigt bra! Kom fram till att den klänning jag tidigare hittat på JenJenHouse var bland det bästa jag kunde hitta i min stil som inte skulle kosta skjortan. Fick hjälp med måtten, så nu har jag beställt! Bara att vänta och se hur den passar, annars kunde de hjälpa till med omsömnad av den också! Så vi satsar hellre på en broschbukett, och tipset jag fick av Svorskan var så bra så där blev det en beställning också - och jag fick hem broscherna i förmiddags! Suuperfina :D Gällande fotograf så hoppas jag att en av mina barndomsvänner jag ska bjuda, som nu jobbar som fotograf, skulle kunna tänka sig att ställa upp för ett pris båda parter förhoppningsvis kommer vara nöjda över!

  • Äldre 20 May 11:06

    Här är mina broscher! De kom sött förpackade i rosa silkepapper :)



     


    Jag pratade med bröllopsbutiken jag varit i kontakt med & det jobbigaste med en broschbukett är själva syntetblommorna man använder, att hitta bra sådana.. Så jag ska eventuellt beställa en färdig bukett i tyg!



    Blivit förtjust i dessa - Bouquets4love  @ Etsy. Och jag kunde då få hjälp att fästa mina broscher för ca 1000 kr =)

     


    Klänningen ser ut så här... ( www.jenjenhouse.com/se/Sheath-Klaenning-Hallare-Watteau-Slaep-Chiffon-Tyll-Broellopsklaenningar-Med-Rufsar-Spetsar-Paerlbrodering-002011453-g11453)



    Fick hjälp i samma butik att måtta, 150kr tog de för det!  Beställde för 1½ vecka sedan, så väntar nu med spänning!
    Passade även på att beställa en annan klänning jag ska ha som gäst på ett bröllop i sommar =)

     


     


    Jag blev också nyfiken på gästbokstavlan!

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014