Inlägg från: annapia |Visa alla inlägg
  • annapia

    Bröllop vintern 2013/2014

    dinkaru skrev 2013-04-28 12:27:56 följande:
    Jag velar mellan att få en klänning uppsydd eller att ha en broschbukett (dom är ju inte de billigaste). Finns en nyöppnad butik i stan som gör både och! Men ville man så kunde få hjälp med endast måtten om man t ex vill beställa klänning på nätet och veta att det blir i rätt storlek. Gör man det kan man ju lägga lite extra på en bukett som varar förevigt! Har en tid bokad med designern 7/5 =)
    Läckert med en broschbukett. Tycker du ska satsa på det! En härlig inredningsdetalj att ha kvar som minne även efter vigseln. Vad ligger de på för priser förresten?
  • annapia
    dinkaru skrev 2013-04-28 15:46:40 följande:
    Det lutar åt det =)

    lyckligagatan.net/ där jag var & kikade så tog dom från två eller tretusen för en liten (storlek för en tärna ungefär) och från sextusen för en större (brudbukett-storlek)!
    Måste vara otroligt vacker för det priset. Men i det stora hela så är det ändå en mindre del av vad ett helt bröllop kostar. Välj att prioritera det du egentligen vill ha.Tips!: Hälsa din blivande make att den ursprungliga traditionen säger att brudbuketten är en gåva fån brudgummen till hans brud.
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014