• Äldre 18 Mar 22:29
    27037 visningar
    187 svar
    187
    27037

    21-dagars utmaning, någon som är med?

    Om vi kör efter påsk så jag med på detta!! Vill dock kunna äta några marsipanägg, för de är ju SÅ goda och finns ju bara vid påsk.

    Annars är det en jättebra idé. Idag är det 16 månader kvar till vårt bröllop, och jag har tänkt gå ner 10 kg till årsskiftet då det är dags att börja prova klänningar. Motivationen är ju att hitta den perfekta klänningen och inte behöva känna att jag är för stor. Men det är ju alltid bra med lite extra pepp från andra. :)

  • Äldre 19 Mar 13:05
    #22
    NeutronStar skrev 2013-03-19 12:37:11 följande:
    Tänkte bara slänga ut en fråga om det är någon som bor i Göteborg och vill träffas någon eller ett par gånger under perioden för att gå en promenad tillsammans? Bor i området kring Östra Sjukhuset oc har en lagom 2-timmars promenad till och tillbaka från Delsjöarna, ifall någon är sugen. =)
    Jsg bor i Göteborg! :) Fast på Hisingen.

    Hade du tänkt någon helg då? Blir svårt mitt i veckan, för jag studerar också, fast på Chalmers. Jag skulle gärna träffas och promenera. Har själv bott vid Studiegången tidigare och vet att området däromkring är jättefint och passar perfekt för långpromenader. 
  • Äldre 19 Mar 15:17
    #30
    NeutronStar skrev 2013-03-19 13:09:02 följande:
    Jupp, tänkte en helg antingen lördag eller söndag förmiddag eller något dyl (dock ej denna helgen då min sambo har planerat något denna helgen som jag inte får veta *fingers crossed*förlovning*fingers crossed* ^^).

    Men nästa helg på söndag är jag ledig, någon mer? Andra förslag på dagar/tider?
    Vi får hoppas på förlovning!! :)

    Helgen veckan efter denna är ju påskhelgen. Har tänkt umgås med min familj då, och äta marsipan ;) Men du har kanske också påsklov nästa vecka? Isf kan vi ju ta en promenad någon dag i veckan istället.
  • Äldre 19 Mar 23:38
    #45
    SandraElisabet skrev 2013-03-19 22:07:59 följande:
    Neutronstar och Swdnchick - Jag bor i Gbg! Tar gärna en promenix!!
    Ska vi vänta tills det inte är isande kyla ute? Det blåser ju så kallt att det gör ont att vara ute och gå. Det låter ju iofs som en dålig ursäkt, men när man har långt hem och inte ska dricka varm o'boj så är det jobbigt att vara ute länge i kylan. *hoppas att våren kommer snart* Solig
  • Äldre 20 Mar 11:57
    #59
    NeutronStar skrev 2013-03-20 11:46:41 följande:
    Nej verkligen inte, men har hittat ett ställe där det kommer kosta 115 kr/mån. ^^ Så helt ok. ^^
    Var är detta billiga gym?? Låter som något som passar min ekonomi. :)
  • Äldre 2 Apr 12:18

    Idag börjar jag också! Det kommer bli jobbigt med allt överblivet påskgodis liggandes i lägenheten. Jag har ätit alldeles för mycket godis nu i påsk, men det är så svårt när det finns överallt. Jag ska kämpa och visa för mig själv att jag kan klara det. :) Det är bra att utmaningen kommer nu, för min sambo ska veckopendla med sitt nya jobb de kommande fyra veckorna. Då vet jag att jag kommer kämpa med kosten generellt, så jag kan behöva allt stöd som går att få från er andra här!

    Jag tänkte att jag ska ut o ta en promenad strax i det fina vädret. Det är ju strålande sol i Göteborg idag. :) 

  • Äldre 2 Apr 19:00

    Det blev en 45 min lång promenad i solskenet. Jag lagade pannbiff med potatis och morötter till middag. Det blev väldigt gott, husmanskost är ju ganska nyttigt iaf. 

    Hur har det gått för er andra idag? Hoppas ni också tagit vara på det fina vädret här på västkusten.

  • Äldre 2 Apr 20:50

    Bra jobbat Alyllyra! Vi får kämpa på ordentligt nu. Det blir nog svårast första veckan. Men det är ju "bara" 3 veckor iaf.

Svar på tråden 21-dagars utmaning, någon som är med?