• Annamo­lly
    Äldre 18 Mar 09:47
    5757 visningar
    17 svar
    17
    5757

    Fräckt att önska sig

    Jag har andrat mig om det dar. Jag tyckte ocksa det var lite 'fult' att onska sig saker. Nastan som att man inte litar pa att gasterna har nagon koll, sa man maste saga till dom vad dom ska kopa. Men nu har jag insett att det handlar om att hjalpa dom sa att man inte far saker man inte har nagot behov av.

    Min fastmans slaktingar kommer alla att ge oss pengar, vilket ar jatteskont for da slipper man detta problemet. Eftersom vi gifter oss utomlands sa har vi sagt till alla som reser langt att deras narvaro ar present nog. Jag tror det kommer funka eftersom dom har lagt ut sa mycket pa biljetter att dom antagligen haller med om att deras narvaro ar en present! ;) Men jag tror inte att de fungerar att skriva sa om gasterna inte rest langt. Dom kommer att vilja kopa nagot.

    Man kanske kan gora en icke-specifik lista, pa en webbsida? Alltsa, skriva "saker vi redan har: brodrost, kaffemaskin, etc. Saker vi inte har: kaffemuggar, bordduk, et.c. Snarare an att skriva exakta saker, vad dom kostar och vart man kan kopa dom. 

    Vad galler valorenhet sa tycker jag inte det ar en bra ide. Valgorenhet ar inte 100% moraliskt neutralt och det ar manga som ar ganska skeptiska emot vissa organisationer (Medecins Sans Frontiereres ar tll exempel ganska nykonservativa och pro-interventionist).  


    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden Fräckt att önska sig