• Äldre 13 Aug 18:36
    31538 visningar
    82 svar
    82
    31538

    Hur gör ni med era naglar?

    Jag har otroligt dålig kvalite på mina naglar pga dåliga hormonvärden och annat i kroppen som spökar och jag går var 4 vecka och förstäker mina naglar med gelé, jag ar alltså inga tippar på utan det är "bara" en förstärkning på min egen nagel. Jag har även ett gelélack som härdas med UV-lampa och detta lack håller sig fint till nästa gång jag ska dit på återbesök och jag använder ändå händerna en hel del!


    Till bröllopet, den 4 januari, kommer jag förmodligen ha en fransk manikyr men har ännu inte bestämt om det blir med vit eller färgad kant. Jag kommer förmodligen ha någon form av utsmyckning på ringfinger och tumme men vad det blir är heller ännu inte bestämt. Tror dock att min nagelteknolog får måla någon fin snöflinga eller så! :)


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Äldre 14 Aug 22:59
    #31

    amerika - jag funderar ju dock på fransk manikyr men med färg istället för vit ska lägga upp en bild imorgon när jag sitter vid datorn! :)


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Äldre 22 Aug 09:54
    #47

    Äntligen lkite tid vid datorn! Här kommer naglarna jag pratade om, Fransk manikyr med fär och en extra touch! :) Jag funderar på att ha ett mörkrött lack i samma stil! :)



    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Äldre 22 Aug 10:06
    #50
    amerika skrev 2013-08-22 09:58:38 följande:
    Ååååh supersnyggt!!!! Det där gillade jag Glad men du gör det på salong eller hur? Undrar hur man får till den där rinn-effekten... Jag har provat på lite ollika sätt men får inte till det snyggt. Får öva mera kanske!!
    Jo, Jag gör det på salong, men har funderat på om jag ska börja själv. Rinn-effekten får hon till genom att använda en "tandpetare" som hon doppar i lacket! Glad
    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
Svar på tråden Hur gör ni med era naglar?