• Annamo­lly
    Äldre 16 Mar 17:50
    31492 visningar
    82 svar
    82
    31492

    Hur gör ni med era naglar?

    Intressant fraga! Jag har alltid korta, raka naglar i rott eller nagon annan farg. Har aldrig vart pa salong och vill absolut inte ha losnaglar eller tippar, men jag skulle garna ha nagot lack med hogre hallbarhetsfaktor an det man gor sjalv hemma...

    Jag vet att det finns 'gel' och 'shellack' men jag vet inte riktigt vad det ar eller hur lange det haller. Jag ska gifta mig pa en liten grekisk o, och vi kommer spendera veckan innan brollopet dar ocksa, sa antingen far jag gora naglarna en vecka innan och hoppas att dom haller sej intakta (det vagar jag nog inte), eller hitta en nagelsalong dar, och fa det precis som jag vill (vet inte om jag vagar det heller).

    Jag vet precis vad jag vill ha - korta, korallroda naglar som matchar lappstiftet jag ska ha. Det lutar nog at att jag gor det sjalv nu.

    Finns det nagot mer 'hallbart' lack att kopa som man kan gora sjalv? Jag brukar gora om min manikyr var tredje dag eftersom jag hatar nar det chippa. Skulle garna slippa gora det sa ofta.

    Sist av allt, en varning... Jag kanner en tjej som fixade akrylnaglar pa salong. Dom rakade skada hennes nagelband. Hennes tumme var inflammerad och gjorde ont i flera veckor efter. Sa det finns kanske nagra sma risker att tanka pa. 


    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden Hur gör ni med era naglar?