Inlägg från: SoonToBeBride2013 |Visa alla inlägg
  • SoonToBeBride2013

    MIn bästa vän kommer inte...

    Jag hade också blivit ledsen och besviken om min bästa vän inte kom på mitt bröllop. Visst att ens bröllopsdag inte är lika viktig för andra som för oss, eller att vännen kan ha bjudits på bröllop hos någon annan, men personligen tycker jag att man ska kunna räkna med sin bästa vän på ens bröllopsdag.

    Hade vi varit bjudna på någon annans bröllop samma dag (t.ex. någon nära till min partner), hade vi delat upp oss (vilket redan varit aktuellt då en nära kompis till mig skulle gifta sig samma dag som min killes kusin, då valde vi att dela pa oss). Självklart hade vi föredragit att gå på bröllop tillsammans, men jag skulle aldrig missa en nära väns bröllop enbart för att partnerns nära kompis/släkting skulle gifta sig, om det inte handlar om hans syskon eller liknande. Jag tycker det är tråkigt hur folk som är i seriös relation (eller inte...) inte kan fungera själva för en dag, nar man ändå måste förstå hur viktigt det är för den som annars blir sviken... 

    Om jag var du hade jag pratat med henne och sagt hur du känner, utan att för den delen försöka "övertala" henne. 

     

  • SoonToBeBride2013

    Just det, en annan sak också... det är sant att ens bröllopsdag inte är lika viktig för andra som för brudparet, MEN samtidigt skulle bröllopsdagen (för många brudpar) inte vara densamma utan sin närmsta familj och sina närmsta vänner.

Svar på tråden MIn bästa vän kommer inte...