Inlägg från: August Moon |Visa alla inlägg
  • August Moon

    MIn bästa vän kommer inte...

    Det låter ju som att din vän är nykär och då försvinner ju tyvärr många in i sin bubbla där partnern och vad denne vill göra är allt som räknas. Nu vet ju inte jag hur seriösa de är (men de har ju ändå flyttat ihop så de ser ju uppenbarligen en framtid tillsammans), och du beskriver heller inte närmare vilket släktskap killen har med det andra brudparet. Jag kan faktiskt förstå din vän om det är någon i killens närmaste familj som ska gifta sig, om det håller mellan henne och hennes kille kanske det inte känns bra för henne om hon nobbade att komma på t.ex. hans brors bröllop. Det kan, som "niriel" skriver, vara svårt att tacka nej till släkten.

    Jag hade gått på min väns bröllop. Man så minns jag också hur det känns att bli bortvald. Min bästa vän sedan 7 år tillbaka spolade min studentavslutning för en kille som hon haft ett riktigt knackigt förhållande till under några månader, och jag fick i efterhand reda på att hon redan då i juni började fundera på att göra slut med honom. Hon valde trots detta hans studentavslutning före min. 3 månader senare dumpade hon honom... Jag gick självklart på kompisens avslutning året därpå, och fortsatte att ställa upp på olika sätt, men tröttnade efter ett tag eftersom jag inte kände mig uppskattad eller fick tillbaka ens en bråkdel av det jag satsade i vår relation. Vi är fortfarande vänner, men inte så nära.

    (Självklart fattar jag att man inte kan jämföra studentavslutningar med bröllop, bröllop är ju en mycket större grej. Men tyckte att det illustrerade problemet med att välja bort gamla vänner till förmån för en ny kärleksrelation.)

  • August Moon

    Såg nu att det ser konstigt ut, hennes förhållande med killen hade alltså bara varat i några månader. Och var dåligt redan från start.

Svar på tråden MIn bästa vän kommer inte...