Inlägg från: jeanettejohansson |Visa alla inlägg
  • jeanettejohansson

    Varför friar han inte :(

    Jag fyller 30 i år och vi är barnfria :) Jag fick ett frieri den siste januari. Jag blev väldigt överaskad och lite chockad.


    Jag tycker att du ska vara glad att din sambo tar en förlovning på allvar. Det finns ju dom männen (pojkarna) som har varit förlovade flera gånger utan att ha haft en tanke på att gifta sig :)


    Kan du inte fria själv?


    Jag tycker inte att du ska tjata eller "tvinga" till dig ett frieri, då kommer det bara kännas tillgjort. Det är bättre att vänta ett halvår men känna att frierier är ärligt än att tjata sig till något och alltid veta att han egentligen inte ville fria.


    Jag tycker att han verkar seriös och bra:) Om du inte vill fria till honom utan vänta på honom så kanske det är värt att vänta. I slutändan så förändras ju inte er kärlek om ni inte gifter er inom de närmsta åren.


     


    Barnstressen bryr jag mig inte om. Jag tycker att man ska njuta av varandra och unna sig saker (leva lyxliv) tillsammans innan man sätter sig i småbarnshelvetet ;)

  • jeanettejohansson

    Det är upp till var och en att skaffa sig den relationen man vill ha. Min sambo friade efter 3 år ihop för att han VILL gifta sig med mig. Samtidigt så kan jag ge mig själv en klapp på axeln som hittat denna underbara man.


    Vill man ha en relation med en romatisk, kärleksfull man som har likadana framtidsdrömmar och värderingar som en själv så får man skaffa det!


    Om romantik och gemensamma planer inte är så viktiga så väljer man en annan relation.


    För handen på hjärtar: hur många kvinnor har inte stannat för länge i fel relationer av lathet, ekonomi, ålder eller inbillad kärlek?


    Om mannen inte vill gifta sig o ha barn så ska man inte tvinga honom! Det slutar sällan bra för ens framtida relation och barn! Dessutom, vem vill ha ett frieri av en man som egentligen INTE vill gifta sig??


    Det är inte mannens fel att han är som han är!


    Det är kvinnan som får leta upp en bättre och manligare man :)!! Så ut och leta! Drömprinsen finns!!

Svar på tråden Varför friar han inte :(