• Tooie

    Makeup store förstörde nästan min stora dag!

    I en brudsminkning ingår även en provsminkning någon vecka innan där man går igenom vad man ska ha för färger med mera...... och jag kan nästan tycka att säger någon att en brudsminkning kostar 300 kr hade jag reagerat på att något inte stämde.. speciellt eftersom du skriver att du är intresserad av smink och läst mycket bloggar då borde du vara medveten om att en brudsminkning kostar mycket mer pengar. 

    Och eftersom du inte fick någon provsminkning innan ska du absolut inte betala 1500:- det borde hon frågat innan... det är inte make up store det är fel på utan personen du träffade i butiken som var väldigt oproffsig. Tråkigt att detta hände...
    dock förstår jag inte heller varför du sprang iväg när hon sa att hon kunde sminka dig för 300 kr... alla make up stores produkter är bra.. (tyckte hennes kommentar var lite konstig dock  "Jag kan sminka för tre hundra kronor men då kommer jag inte använda bra produkter som det är i brudsminkning")

    tycker hela situationen var lite märklig faktiskt....

    men hoppas din dag blev bra ändå... 

  • Tooie

    Bra att de tar tag i det... Det är ju två personer som gett dig dåligt bemötande. En gång i telefonen och sen en annan när du kommer dit.. Härligt att det löste sig ändå! Kram :)

Svar på tråden Makeup store förstörde nästan min stora dag!