• Bmw

    Makeup store förstörde nästan min stora dag!

    sommar2014 skrev 2013-02-25 15:35:26 följande:
    Om hon inte kunde göra en brudsminkning för 300 kr hade hon i alla fall kunnat erbjuda faktura eller kredit på något sätt. Dessutom, ska du betala 1500 kr måste väl provsminkning ingå?! Annars ser jag ingen anledning till att en brudsminkning ska vara fem gånger dyrare än en vanlig sminkning....

     


    Jag ska ha MUS när jag gifter mig. Fick då informationen att deras brudsminkningar kostar 1500:- och då ingår provsminkning och du får även produkter. Minns dock inte om det var till värde av hela beloppet. Tror det där är deras koncept så tycker det är konstigt att dom inte skulle ha koll på det överhuvudtaget!

  • Bmw
    sofialamouri skrev 2013-02-25 18:18:05 följande:
    Men jag frågade om det ingick lösögonfransar i butiken och det ingick ju inte i brudsminkning? Och sen är det inte mitt ansvar att hon ger mig ett annat pris i telefonen. När hon tillochmed gratulerar till bröllopet. Jag personligen tycker att 1500 är ett rån och ett hån!

    Jag försvarar absolut inte mus om det känns så. Men oavsett om det är franchise eller inte så har dom ju samma priser överallt tror jag. Så jag fann det bara så fruktansvärt konstigt att dom i butiken inte skulle veta, vilket den som svarade i telefonen tydligen inte gjorde. Nä fransar ingår inte vart jag informerad om när jag bokade min tid, då måste man nog välja till dom som en av produkterna man får om man betalar 1500:-.


    Frågan är ju vad man är villig att betala helt enkelt.

Svar på tråden Makeup store förstörde nästan min stora dag!