• Fanny

    Gift er för er själv / gifta sig i smyg - BERÄTTA!!!

    Vi åkte till Las Vegas i påsk och gifte oss! Fantastiskt! Ingen visste om det innan så det blev en överraskning för alla! 

  • Fanny
    Fanny skrev 2013-05-08 11:27:50 följande:
    Vi åkte till Las Vegas i påsk och gifte oss! Fantastiskt! Ingen visste om det innan så det blev en överraskning för alla! 
    Vi hade på oss vintagekläder. Jag hade en guldbrokadklänning (wiggledress) från 1960 och maken hade en grå 60-talskostym. Jag la håret som Marilyn Monroe på morgonen. Jättefint! 

    Alla blev förvånade och glada. ALLA tyckte det var skitcoolt och några blev inspirerade att göra samma sak. Det är jätteskönt att slippa all stress och bara lägga fokus på OSS, på VÅR dag.

    Vi gifte oss på långfredagen, på förmiddagen och firade sedan hela dagen tillsammans. Bilshow och casinon! Rekomenderas!  
  • Fanny
    Lasvegasbrud skrev 2013-02-24 18:58:49 följande:
    Vi ska gifta oss hemligt i April. De ända som vet är min syster och hennes man som ska med. Vi har fixat barnvakter en veckan och har "ljugit" om vart vi ska:) Vi ska till Las Vegas. Bo på Bellagio och gifta oss i Little Chapel of FLowers som verkar vara helt otroligt:) Vilken sida de har www.littlechapel.com ; Man kan tom se bröllopen live:)

    På kvällen lägger vi ut på facebook med länk till ceremonin. Vi har varit ihop länge och har 3 små barn. Johan vill inte gifta sig och det vet ju alal om:) Men jag tycker det är kul att min syster ska med. Hoppas bara att mina föräldrar inte blir för ledsna.

    Jag har alltid drömt om princessbröllopet men detta ska bli magiskt. Åka limousin och ta massa fina bilder:) 
    Va kul! Vi bodde också på Bellagio när vi gifte oss i Little White Chapel i påskas! Hur var reaktionerna på ert bröllop? 
Svar på tråden Gift er för er själv / gifta sig i smyg - BERÄTTA!!!