Inlägg från: Lasvegasbrud |Visa alla inlägg
  • Lasvegasbrud

    Gift er för er själv / gifta sig i smyg - BERÄTTA!!!

    Vi ska gifta oss hemligt i April. De ända som vet är min syster och hennes man som ska med. Vi har fixat barnvakter en veckan och har "ljugit" om vart vi ska:) Vi ska till Las Vegas. Bo på Bellagio och gifta oss i Little Chapel of FLowers som verkar vara helt otroligt:) Vilken sida de har www.littlechapel.com ; Man kan tom se bröllopen live:)

    På kvällen lägger vi ut på facebook med länk till ceremonin. Vi har varit ihop länge och har 3 små barn. Johan vill inte gifta sig och det vet ju alal om:) Men jag tycker det är kul att min syster ska med. Hoppas bara att mina föräldrar inte blir för ledsna.

    Jag har alltid drömt om princessbröllopet men detta ska bli magiskt. Åka limousin och ta massa fina bilder:) 

  • Lasvegasbrud

    Jag tycker det är extremt svårt att inte prata med någon om det:) Har iofs min syster då som ska med:) Är ju en himla tur. På det kapellet där vi ska gifta oss kan man se andra gifta sig:) Har blivit smått beroende. Längtar så mycket. Det ända som inte är klart är vart vi ska gå på kvällen. 

    Helst någon form av nattklubb med bord... Då måste man köpa en flaska:) vet ni vad det kostar? :) Helt galet 700 dollar.  

  • Lasvegasbrud

    Det är tydligen helt okej att gifat sig där:) Jag har köpt min klänning på dinobridal. Först köpte jag en begagnad men när jag såg denna chansade jag. Blev riktigt bra:) Så den kostade typ 1800 kr:) 

    Vi kommer att bo på Bellagio och hoppas vi får en underbar vecka. Har 3 små barn hemma (5,3 och 3) så det har jag lite ångest för. Inte för att vi är borta en vecka .... men tänk om något händer. Försöker tro lite på ödet.

    Palma.. vart exakt åker ni? eller listar man ut det i namnet:) 

  • Lasvegasbrud

    Ska bli helt underbart:) Jag älskar att flyga långt. 
     

  • Lasvegasbrud

    *peppar peppar* :) 

    Sen ska vi äta middag på hotell Paris och sen får vi väl se då. Kanske måste betala 700 dollar så vi vet:) 

Svar på tråden Gift er för er själv / gifta sig i smyg - BERÄTTA!!!