Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Får man vara ledsen över att bebisen i magen inte är en flicka?

    har inga barn så jag kan väl inte säga att jag vet hur det känns. MEN, jag tror många många, trots att de är överlyckliga över sina barn, kanske hade önskat ett barn av det andra könet. (om de nu bara har barn av ett kön) t.ex ett par som har 3-4 flickor kanske hade önskat sig en pojke och vice versa tror det är vanligt faktiskt. du är inte en dålig mor eller person som tänker så. det är nog en ganska vanlig tanke. 

  • filibustern
    kitkät skrev 2013-02-19 13:02:21 följande:
    Jag är inte med barn, men när jag blir med barn så hoppas jag att det ska vara en pojke i magen. Jag vill verkligen ha en pojke, i alla fall första barnet. 
    Om jag skulle få reda på att jag väntar en flicka när jag blir med barn, så kommer jag kanske reagera så som du gör nu.  Visst, det allra viktigaste är att barnet är friskt, oavsett kön och även om jag inte kommer älska mitt barn mindre om det blir en flicka, så vill jag helst ha en pojke. 
    känner precis som dej. jag vill oxå ha en pojke som första barn.. mest för att jag alltid velat ha en pojke, och med fästmannen jag lever med så kan risken bli stor att det bara blir ett barn. då han (i alla fall för tillfället) inte vill ha barn. men jag blir ju glad oavsett :) dock ligger detta några år framåt i tiden. men jag tror jag skulle vara för feg för att kolla upp könet under graviditeten, tycker det är mer spännande att veta när barnet föds :P
Svar på tråden Får man vara ledsen över att bebisen i magen inte är en flicka?