• Hjälp med blommor. Brudbukett en och resten en?

  Mån 18 feb 2013 06:38 Läst 1749 gånger Totalt 5 svar
  Zandra­aa
  Visa endast
  Mån 18 feb 2013 06:38

  Skulle gärna vilja ha lite förslag på blommor. Va ganska säker på att jag först skulle ha Kallor. Bara stora kallor i min bukett. Och sen skulle jag bara ha en tärna så hon skull ha samma fast mindre. Men nu är de så att jag hittade en bild i går på en bukett med bara brudslöja. Vad tror ni om de? Skulle det vara fint? Och sen att alla 7 tärnor har likadan fast små- Men kan de se för billigt ut med bara brudslöja? Googlade och hittade en fin med långa själkar vilket jag vill ha. Och en snygg snörling runt själklen. Men som sagt säg gärna vad ni tycker. Ni som bara haft brudslöja i brud eller tänrbukett vad kostade de? Kan man få se bild :)?

 • Mån 18 feb 2013 08:05 #1

  Hej :) tror absolut att brudslöja skulle kunna bli väldigt fint :) en ganska viktig sak att tänka på när man väljer bukett och som många inte tänker är att välja en bukett som passar klänningen . Klänningen är oftast huvudfokus ( förutom bruden såklart) och då är de viktigt med en bukett som passar :) brudslöjan är väldigt fin men ger ett ganska rörigt intryck med tänkte på de väldigt små blommorna så den skulle passa bäst till en lite enklare klänning då den kommer i fokus :) kallor å andra sidan ger ett väldigt stilrent intryck och blir mycket behagligare för ögat att kolla på , och klarar därför av en klänning med mer detaljer :) hoppas Jag kunde vara till nån hjälp :) kramar

 • Mån 18 feb 2013 08:09 #2

  Priserna beror främst på vilken storlek på bukett du Vill ha :) men en normalstor bukett brukar man räkna från 500. Tärnbukett från 250 kr och corsage 150 kr. Varierar självklart lite mellan butikerna :)

 • Zandra­aa
  Visa endast
  Mån 18 feb 2013 09:50 #3

  Tack så mycket :) klänningen jag har är ganska enkel. Tubb modell som är hjärtformad. Sen är den åt sittande till höften och inga strass eller liknande. Det ,mesta som gör klänningen är att det är dragningar i tyget om du förstår ;) och de e så på typ från brösten till höften :)

 • Mån 18 feb 2013 19:50 #4

  Låter som en jättefin klänning :D de tror Jag absolut kan bli fint till brudslöjan. När är det som du ska gifta dig ?:) Jag förstår precis Vad du menar , har kollat väldigt mycket på klänningar så har koll :P

 • Zandra­aa
  Visa endast
  Tis 19 feb 2013 08:52 #5

  1 juni :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll