• jimmyojennifer

    6 juli 2013

    Hej alla brudar,


    Jag har inte sett någon tråd för oss som gifter oss den 6 juli 2013. Finns det någon annan här som väntar på samma datum som mig?
    Hur långt har ni kommit i planeringen och hur kommer ert bröllop gå till?

  • Svar på tråden 6 juli 2013
  • tiger

    Det låter fantastiskt, tror kommer se super snyggt ut med din klänning också, behöver lite mera bukett eftersom du har en lång klänning.
    Vilken lyx att ha din mamma, tror jag skrev det tidigare också, om inte så har jag tänkt det.
    Jag är fortfarande på jakt efter en florist, har fått tips om en som ligger nära mig, 10 min med bil, men inte så lätt att komma iväg bara. Har kommit på att jag har lite åt vintage-tema och gult, skulle vilja ha en lite mera trädgårsinsperarad bukett, kanske något sädesslag och gräs bland blommorna, hittat lite bilder. Vad tycker ni? Den sista är min insperation till dukningen, ska bege mig ut på loppis till våren och se om jag kan hitta lite gamla kaffekoppar med fat, sen fylla dom med oasis och köpa lite pasande blommor att sticka ner.





    minichristina, välkommen, vad kul :) Vad har du köpt för klänning från Kina? Gjorde samma sak, min länk finns högre upp. Bild kanske?
    Vad funderar ni om maten då, 3-rätters/buffe?
  • Pyttis

    hoppar in här jag med då :) vi gifter oss med den 6 juli, ute i en gamal ruin, och kommer även ha festen ute i en hage, så hoppas på bra väder ;)

  • jimmyojennifer

    Tiger: Den översta buketten var jättevacker! Och vilken super idé med kopparna! Det tror jag kan bli riktigt snyggt.


    Hej Pyttis! Kul att vi är några stycken som delar dag. Jag tyckte att det verkade som i början att ingen annan hade valt 6 juli =)


    Inte för att "måla fan på väggen" men har ni någon plan B om vädret inte tillåter fest i hage? =)

  • Pyttis

    vi hyr stora partytält som kommer vara på platts ett par dagar innan så att om det skulle regna blir det förhoppningsvis inte allt för lerigt^^ i värsta fall får vi leta fram gummistövlarna haha

  • jimmyojennifer

    Tack vad snällt! =) Jag är väldigt nöjd faktiskt.


     


    Hehe, ni får skriva på inbjudningarna (om ni inte redan skickat dom) medtag gummistövlar vid dåligt väder =) Så får du köpa ett par riktigt fina gummistövlar till dig själv!


    Jag har köpt gummistövlar att ha på fotograferingen om det är skit väder =)

  • Pyttis

    det förstår jag :)
    la dompå lådan idag faktist :) men jog hoppas på bra väder så jag kan gå barfota :)

  • minichristina
    tiger skrev 2013-02-21 09:40:54 följande:
    minichristina, välkommen, vad kul :) Vad har du köpt för klänning från Kina? Gjorde samma sak, min länk finns högre upp. Bild kanske?
    Vad funderar ni om maten då, 3-rätters/buffe?
    Du kan se den klänning jag tänkt mig i Kinaklänningsforumet. Är dock inte så glad just nu, då Landy precis skickat bild på det de sytt och det var inte alls vad jag förväntat mig så är ledsen och nervös. 
    Det som kändes rätt lugnt igår är lite panik idag.

    Vi skall köra buffé! 
  • Pyttis

    minichristina har du skrivit och klagat? motsvarar det inte bilden måste de väl göra något åt det?
    kollade och jag måste ju säga att jag tycker att den är fin, men ser ju som du säger att det inte är som på din bild.
    hoppas det löser sig

  • tiger

    Håller helt med Pyttis, minichristina, skriv och klaga, det är ganska lång tid kvar tills den 6/7 så de borde gå att lösa, håller tummarna för dig.
    Kul med buffe, vi ska ha förätt, buffe, efterrätt och tårta, vi gillar mat, och min man ville ha grillat, helst ville han grilla själv, men vi ska hyra en kock, så det blir en mix.
    Vad ska ni andra äta?

    Har också tänkt på gummistövlar och matchande paraplyler, snygg färg eller genomskinliga, utifall vädret inte är på våran sida.

    Pyttis, var på utomhusbröllop i sommras, men middagen var i tältet men sidorna var öppna, så det kändes som man var ute, de hade pyntat med kristallkronor i taket och björkar på borden, väldigt fint, plockade in naturen i tältet. Håller tummarna att vädret är på rätt sida den 6/7, vi alla vill väl ha sol :)

    Tack JimmyoJennifer, tycker de flesta vaser är tråkiga (ikea/billiga) och har inte ekonomin att köpa dyra, vill också ha låga dekorationer så folk kan se varandra över borden. 

Svar på tråden 6 juli 2013