• Redaktör Kristin

    SMYCKESREGN 15/2 Skriv i stafettnovellen och vinn hjärtslipad ädelsten

    Dags för femte och sista tävlingen i Bröllopstorgets smyckesregn.

    Stafettnovell om kärlek

    Vi skriver en kärleksberättelse tillsammans.

    Den som är aktivast och bidrar bäst i novellen vinner en hjärtslipad ädelsten från Jewellery by Jenny. Vill man sedan använda stenen i ett egendesignat smycke bjuder Jewellery by Jenny på skissarvodet.



    Vinnaren utses av en jury från Bröllopstorget. Tävlingen startar tisdagen 15/2 och vinnaren presenteras dagen efter i denna tråd. (Tråden kommer att öppnas den 15/2 klockan 09.00.)

    Lycka till!

  • Svar på tråden SMYCKESREGN 15/2 Skriv i stafettnovellen och vinn hjärtslipad ädelsten
  • FrökenMäkelä

    det är nog ingen större fara med honom, han är nog bara Kär. Men vi lyder doktorns order och tar honom till sjukhuset så han får vila upp sig efter fallet

  • Mustikka

    Som tur är så fick han vila ut i några timmar på sjukhuset. Men vart tog hans hjältinna vägen? Han fråga sköterskan om dr Angela men hon kände inte till henne. Hur i fridens namn skulle han hitta henne nu?? Han kände sig så hjälplös men tanken vid hennes läppar och hennes vackra ögon gav honom styrkan att leta. Låt äventyret börja..

  • FrökenMäkelä

    Han fråga alla han kunde på sjukhuset om de visste vem Dr Angela var men ingen hade hört talas om henne.
    Stefan skrevs ut från sjukhuset och åkte hem till sina föräldrar. Hans mamma kände inte igenom och hon kände att nu måste hon göra sin moderliga plikt och hitta sin sons stora kärlek, för så här deprimerad klarade hon inte av att se honom. Så hon satte igån med att

  • FrökenMäkelä

    klä på sig för att gå till jobbet som vanligt. När det var dags för eftermiddags fikat så börja hon prata om sin son med kollegorna. Då plötsligt utbrister den ena att jag har en syster som heter Angel men hon är ingen läkare.

  • Mustikka

    Modern talar genast om det till Stefan! Men han är fast besluten att det inte är samma. Han åker tillbaka till sjukhuset! Modern träffar kollegans syster Angel bakon Stefans rygg! Angel är så vacker MEN hon är ingen läkare och hon gömmer sig för att ...

  • FrökenMäkelä

    hon är rädd för sin ex-make som hon precis skiljt sig ifrån. Men det Angela inte berättade för Stefans mor är att det var HON och att hon hade sagt att hon var läkare var bara för att hon skulle få följa med i ambulansen. Annars är det bara familjemedlemmar som får åka med.
    Angela försöker lista ut vem hon ska lyssna på hjärtat eller rädslan för att bli sårad igen....

  • Pyttis

    hon har alltid lyssnat på hjärnan förut, och det har ju inte gått nåt vidare fast allt verkat så genomtänkt, så vad skulle kunna bli värre av att för en gångs skull lyssna på hjärtat?

  • FrökenMäkelä

    Ju mer hon tänkte tillbaka på sitt liv så insåg hon att ingen någonsin hade fått henne att känna så här. Då bestämde Angel sig för att....

  • Pyttis

    det var dags att ta tag i saker och ting, inte kunde hon leva hela sitt liv utan att någon gång lyssna på sitt hjärta!  så hon letade reda på hans telefonnummer och..

Svar på tråden SMYCKESREGN 15/2 Skriv i stafettnovellen och vinn hjärtslipad ädelsten